Banki ajánlatok begyűjtése

Bankmonitor

Banki termékek összehasonlítása

Bankbetét kereső

Segítünk megtalálni a legjobb bankbetétet gyorsan és egyszerűen

Mekkora összeget szeretnél most lekötni?

Ft

Mennyi időre szeretnél pénzt elhelyezni?

Ft
Részletes bankbetét kereső

Milyen típusok között szeretnél keresni?

Milyen feltételeket vagy hajlandó vállalni?

Milyen devizában van a pénzed?

Melyik bankok ajánlataira vagy kíváncsi?

kalkulator-bankmonitor

Spórolj időt és pénzt!

 1. A bankbetét kereső megmutatja az elérhető betéteket
 2. Minden betét feltételét részletesen megtekintheted
 3. Gyorsítjuk, és gördülékenyebbé tesszük neked az ügyintézést

Használd a Bankmonitor bankbetét kalkulátorát:

Hogyan kötheted le a pénzed?

1

Kalkuláció


Add meg, milyen bankbetétet keresel, és válaszd a számodra legkedvezőbbet.
2

Összehasonlítás


Nézd meg, hogy a saját igényeidnek megfelelően melyik a legjobb bankbetét.
3

Érdeklődés


Add le érdeklődésed a választott bankbetétre, és a banki szakértő visszahív.
4

Lekötés


A betétlekötés a választott banknál történik, ahol betétbiztosítási garancia vonatkozik a pénzedre.
15
Bank lekötései
független összehasonlítása
188
Bankbetét
korrekt összehasonlítása
1342
Elégedett ügyfél
aki nálunk választott
 • " Nekem személy szerint biztonságérzetet adott, hogy ilyen alaposan és körültekintően átnéztétek az anyagi helyzetünket, tanácsot adtatok illetve fogták a kezünket az egész folyamat során, emberi nyelvre fordították ami nem volt tiszta stb. Szerintem azzal, hogy a ti segítségetekkel/rajtatok keresztül kerestük meg a bankot gördülékenyebben haladt az ügyintézés is. Illetve köszönöm a mobilitást is. Szerintem nem egyszer volt, hogy mukaidőn kívül kerestünk... :)"

  Márta
 • " Hálásan köszönöm a segítségét! Gyors, pontos, korrekt, megbízható, ügyfélbarát, ezzel tudom jellemezni az Önök ügyintézését. Minden kérdésemre szinte azonnal pontos, kielégítő és biztos forrásból származó választ kaptam. Köszönöm!"

  Mónika
 • " Internetes keresgélés után találtunk rá a bankmonitor.hu-ra. Felvettük a kapcsolatot.Ami nekünk fontos volt:semmi kamu,semmi kisbetű,mindent tudjunk amit kell.ami fontos.mi mennyibe kerül,mikor van meg,mennyi lesz a törlesztő stb... Házhoz jöttek,elmagyarázták,segítettek és ami a lényeg,minden úgy volt ahogy igérték. MINDENBEN! KÖSZÖNJÜK!"

  László
 • " Ezúton szeretném jelezni, hogy tökéletesen elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással és nagyon örülök, hogy Önöket választottam hitelem intézéséhez."

  Viktória
 • " A bankmonitor.hu-t ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy szakértő, személyre szabott segítséget kapjon a legjobb, számára kedvező ajánlat kiválasztására és aki szeretné, hogy egyetlenegy, profi partner segítségével intézhessen el mindent egészen a hitelszerződés aláírásig. "

  László

Gyakran ismételt kérdések

 • Hogyan működik a bankbetét?

  A bankbetétnél általában egy előre fixált, vagy akár bizonytalan időre lemondasz a pénzedről azért, hogy később többet kapj vissza. Amennyivel növekedett az eredetileg elhelyezett pénzed értéke, azt az összeget nevezzük kamatnak. Bankbetétek zöménél szükséged lesz egy bankszámlára is, amiről a betétlekötést indíthatod.

 • Milyen lekötési típusok vannak?

  Lekötött betéttel találkozhatsz a leggyakrabban: amennyiben nem nyúlsz az előre meghatározott futamidő végéig a pénzhez, megkapod a kamatot. Látra szóló betét inkább a bankszámlákhoz hasonló: nincs fix lejárata, bármikor betehető, kivehető a rajta lévő összeg, a kamatozás napi számítással történik. Megtakarítási betét folyamatos megtakarításokhoz ideális lekötés, ugyanis az ilyen típusú betétek ugyanúgy működnek, mint a látra szóló betétek, de a magasabb (vagy egyáltalán a) kamatért elvárják, hogy minden hónapban gyarapítsd a rajta elhelyezett összeget.

 • Mi alapján válasszak bankbetétet?

  Az első eldöntendő kérdés, hogy milyen típusú lekötött betét lenne neked megfelelő (látra szóló, megtakarítási stb.). Második a futamidő: mennyi időre tudod nélkülözni azt a bizonyos összeget. Harmadik, amit tisztázz magadban, hogy az adott kamatért milyen feltételt vagy hajlandó vállalni (pl.: új pénz a bankhoz utalása, vagy aktív bankkapcsolat). Ezek alapján a kalkulátorunkkal már megkeresheted a legmagasabb kamatot fizető bankbetétet.

 • Milyen futamidőre érdemes lekötni?

  A legjobb betét az, ami a legtöbb kamatot fizeti arra az időre, amire nélkülözni tudod a pénzed. Természetesen nem ilyen egyszerű az élet: ha csökkenő kamatokra számítunk, akkor megérheti egy alacsonyabb kamatozású, de hosszabb lekötés, míg emelkedő kamatok esetén inkább rövid lekötések a preferáltak.

 • Mekkora költségekkel kell számolnom?

  Általában a lekötésnek nincs külön díja. Ám a kamat összegéből már adózni kell: levonják belőle a 15%-os kamatadót illetve a 6%-os egészségügyi hozzájárulást (EHO-t). TBSZ számlával ez elkerülhető.

 • Mi történik, ha feltöröm a betétet lejárat előtt?

  Ha egy lekötött betétet feltörsz, általában teljes kamatveszteséggel kell számolnod. Ez azt jelenti, hogy csak az eredetileg elhelyezett összeget kapod vissza. Ritkább esetben a kamatok egy részét, vagy akár egészét is (időarányosan) kifizeti a bank.

Kamatoztasd megtakarításaid

A bankbetét az egyik legbiztonságosabb, legegyszerűbb befektetés.

BANKBETÉTEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Banki lekötésekkel kapcsolatos cikkek

intromnb20150324-2

Így érhetsz el magasabb hozamot extra kockázat nélkül

2016.07.22

A jelenlegi rekord alacsony kamatok világában nehéz helyzetben vannak azok a megtakarítók, akik alacsony kockázatot szeretnének vállalni, mégis magasabb hozamokra vágynának. Szerencsére nekik is van megoldás, ami ráadásul a magasabb...

betetcimlap160706

Lekötnéd a pénzed? – Ezek közül válogathatsz

2016.07.07

Népszerűek továbbra is a lekötött betétek a lakosság körében, pontosan ezért elérkezettnek láttuk az időt ahhoz, hogy egy gyors pillanatképet készítsünk az elérhető lehetőségekről. Az rögtön látszik, hogy néhány hónapra...

37398442 - financial protection for the future - growth treasure

Itt parkoltathatod a pénzed veszélyes időkben

2016.06.21

A befektetések napjainkban látott veszélyekkel teli világában egy igen széles körben alkalmazott stratégia, hogy a megtakarítók a partvonalról várják a kínálkozó lehetőségek felbukkanását. Amíg pedig ez a lehetőség nem jön...

szamlaintro20160610

Mennyibe kerül a legolcsóbb bankszámla, ha devizánk is van?

2016.06.10

Bankszámlavezetés terén abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy havi 150 ezer forintos jövedelemtől már potom összegért bankolhatunk, ha jól választunk bankszámlát. Napi pénzügyeink intézéséhez keresve sem találunk olcsóbb megoldást, mint...

Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérdezz minket