A netes rendelés semmi ahhoz képest, amennyit nyerhetünk ezzel a trükkel!

A netes rendelés semmi ahhoz képest, amennyit nyerhetünk ezzel a trükkel!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-04-21 Frissítve: 2021-07-01
 

A legújabb felmérés is bizonyítja, azért vásárolunk a neten leginkább, mert könnyedén elérhető, az árakat összehasonlíthatjuk és akciókat is kifoghatunk. Ma már a banki termékeket is összemérhetjük a neten, és igazán itt spórolhatunk sokat. Egy jó választással a lakáshitelnél milliókkal kevesebbet kell kifizetnünk. Egy szó mint száz, megéri a pénzügyi termékeket is megversenyeztetni!

Hihetetlennek tűnik, de ma már szinte mindent meg tudunk venni a világhálón keresztül. Nem véletlenül aggódnak sokan a plázák jövőjéért és nyitnak egyre többen webáruházat, hiszen ki akarná kitenni a lábát vásárolni, ha egy kattintással beszerezhetem a szükséges dolgokat, akár a laptop előtt ülve.

Számtalan elemzés jelent meg már a témában, a KPMG-nek most jelent meg a friss felmérése, ami globálisan jó képet ad arról, hogy mi motiválja az embereket, ha az online költésekről van szó. Sokan nem is gondolják, de ugyanezek az okok megjelennek például egy pénzügyi termék melletti döntésnél is. Megjegyeznénk, hogy a Bankmonitornak is a fő célja, hogy összehasonlíthatóvá tegye a bonyolult termékeket és azt fogyasztható formában tálalja.

Világszerte megkérdeztek közel 20 ezer embert, hogy mit gondolnak, mik a motivációik, hogy az üzlet helyett az online vásárlást preferálják. A legtöbbet említett indokok között ott találtuk az első három helyen, hogy bármikor elérhetőek, az árakat könnyedén összehasonlíthatják és az online felületen olcsóbban megkaphatja ugyanazt a terméket.

A kényelem mellett tehát a legerősebb indok a webshopos vásárlás mellett, hogy akciókba is belefuthat az ember és ugyanazon feltételek mentén az árakat összehasonlíthatja, vagyis egyértelműen az ár mozgatja az embereket.

Való igaz, hogy az elemzés az online fogyasztói szokásokat vizsgálta, ebbe viszont már bele kell értenünk azt is, amikor például egy ember a neten keres magának új számlacsomagot, megtakarítási terméket (pl. lakástakarékot) vagy éppen egy új lakáshitelt. Persze ezekben az esetekben sokkal nehezebb dolgunk lenne, mint egy kiló banán megrendelésekor, de ma már itthon sem elérhetetlenek az összehasonlító oldalak, kifejezetten a pénzügyi termékekre szabottan.

Ne higgyük azt, hogy itt nem spórolhatunk, sőt, ha kiszámolnánk, igazán nagyot ezeken a termékeken tudunk nyerni. Közel sem mindegy például, hogy 0,1% vagy 2% mellett kötöm le a pénzem egy évre kockázatmentesen, vagyis egy 20 éves lakáshitelnél a teljes visszafizetés 1,5 millió forinttal több vagy kevesebb.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés