A számlák is sorra kerültek a CIB Banknál

A számlák is sorra kerültek a CIB Banknál
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-05-31
 

A hét elején már beszámoltunk a CIB Bank sokak számára váratlan lépéséről, miszerint a nyugdíjas ügyfeleknek nyújtott állandó kedvezmény megszüntetéséről döntött a bank. Sajnos most sem tudunk pozitív hírekkel szolgálni, ugyanis újabb drasztikus lépések sorozata került napvilágra.

A nyugdíjas ügyfelek részére biztosított
0,25 százalékpontos lekötött betéti kamatkedvezmény eltörlése csak az első meglepetés volt a bank részéről a héten. A hétfői naptól (2013. június 3-tól) hatályba lépő hirdetmények értelmében ugyanis több termékének az értékesítése is megszűnik. Többek között az idősebb korosztályt célzó bankszámlák (Nyugdíjas Bankszámla, Nyugdíjas Bankszámla Plusz), valamint a fiatalok számára kialakított CIBEZZ Számlacsomag megnyitására már nem lesz lehetőség a jövőben.

Megszűnik a közkedvelt CIB Malacpersely Számla fiatalok számára kedvezőbb feltételekkel elérhető testvérének (CIBEZZ Megtakarítási Program), valamint az euró alapú CIB Euró Malacpersely számlának az értékesítése is, továbbá a CIB Classic Magánszámlához kapcsolódó számlanyitási akció sem lesz elérhető az új ügyfelek részére.

1

Aki feltétlenül a fenti termékek valamelyikét szeretné igénybe venni, annak érdemes lehet sietni, hogy még a fiókzárás előtt sikerüljön szerződni. Tartunk tőle, hogy a héten napvilágot látott lépések nem az új termékek bevezetésének az előszele, bár bízunk benne, hogy a bank rácáfol erre. Mielőtt elkezdenénk kapkodni, azért érdemes a különböző banki ajánlatok között szemezgetni.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés