Cégvezetők figyelem! Nem árt figyelni a bankszámla költségeire!

Cégvezetők figyelem! Nem árt figyelni a bankszámla költségeire!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-06-11
 

Mozgalmas volt az elmúlt hónap vállalkozói számlavezetés tekintetében. Akciók jöttek, akciók mentek, valahol a díjak emelkedtek… Azért, hogy cégvezetőként ne érhessenek meglepetések, összeszedtük a legfontosabbakat, amivel nem árt tisztában lenned. Melyik bank igyekszik elnyerni a céges ügyfelek kegyeit? Hol emelkednek a díjak, ami miatt akár a bankváltás is indokolt lehet? Összeállításunkból könnyen választ kaphatsz kérdéseidre!

Előnyben az új ügyfelek…

Május végétől egészen július végéig számlanyitási akció fut a Budapest Banknál. Az ezen időszak alatt megnyitott SprinterNet csomagoknál egy éven keresztül csak a csomagdíj felét számítja fel a bank.

Tehát az akciónak köszönhetően nem keveset spórolhatunk, de mielőtt bankfiókba rohannánk, nem árt az egyéb kondíciókat is tanulmányozni.

Számlanyitási akcióval igyekszik a K&H Bank is vonzóbbá tenni egyes számlacsomagjait. A promóció keretében az év végéig itt is csak a számlacsomagok havidíjának felével kell számolni az új ügyfeleknek, ha a K&H Start+, Dinamikus+, és Aktív+ számlacsomag mellett döntenek.

Arra viszont ügyeljünk, hogy az akcióban való részvételhez kedvezménykupont kell a bank weboldalán igényelnünk. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csupán az email címünk, cégünk nevét, valamint a választott számlacsomagot kell megadni, és rövid időn belül meg is kapjuk a kedvezményre jogosító kupont.

A feketeleves…

Bár a MagNet Bank Mars számlacsomagját május 15-től már nem lehet akciósan megnyitni, mégis ez eltörpül az MKB Bank június elejétől életbe lépett változásai mellett.

A teljesség igénye nélkül csak a legfontosabbakra koncentrálva, emelkedett a bankkártyák díja (az egyes számlacsomagok keretében elérhető díjmentes bankkártyák megmaradtak), valamint a bankszámlák havi csomagdíja is. Számlacsomagtól függően az előbbieknél 400-800 Ft-tal, míg utóbbiaknál havi 10-40 Ft-tal.

Lélekben a Sberbank is már kártyadíj emelésre készíti mikrovállalati ügyfeleit, itt egységesen 800 Ft-tal emelkednek az éves díjak augusztus 10-től (az első éves kártyadíj kedvezmény a számlacsomagoknál megmaradt). Pozitívum viszont, hogy az emeléssel egyidejűleg a bankkártyás vásárlások utáni könyvelési díjat akció keretében az év végig elengedi a bank.

Ahogy látjuk változás akadt bőven, komoly átrendeződés azonban nem történt a legjobb számlacsomagok körében. Kíváncsi vagy, hogy cégednek melyik bankszámla jelenti a legjobb megoldást? Keresd meg bankszámla kalkulátorunk segítségével!

Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés