Pillants a jövőbe a Bankmonitor.hu segítségével! – Így alakulnak a jövőbeli bankköltségek

Pillants a jövőbe a Bankmonitor.hu segítségével! – Így alakulnak a jövőbeli bankköltségek
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-09-03 Frissítve: 2023-11-08
 

A bankszámlacsomagok közötti választást meglehetősen megnehezíti, hogy időről-időre változnak az egyes díjtételek, sőt esetenként még a számlához kapcsolódó kedvezmények és feltételek köre is. Annak érdekében, hogy senkit se érhessen meglepetés a jövőben egy új funkcióval bővítettük a Bankmonitor.hu szolgáltatásait. Amellett, hogy bankolási szokásaid megadását követően pillanatok alatt megtudhatod, hogy az éppen érvényes kondíciók fényében melyik számodra az ideális számlacsomag, mától lehetőséged nyílik arra is, hogy a jövőbeni kondíciók alapján hasonlítsd össze a bankok ajánlatait.

Tekintettel arra, hogy bankszámlát általában nem néhány hónapra választunk, nem árt tisztában lenni vele, hogy az általunk ideálisnak vélt számlacsomag kondíciói hogyan változnak a közeli jövőben. Ezért a mai naptól oldalunkon a számlacsomag részletes díjain kívül azt is nyomon tudod követni, hogy változnak-e a jövőben a számla kondíciói. Amennyiben a találati listában a havi összes költség alatt megjelenik a
„Kondíciók változásai” nyomógomb, akkor már biztos, hogy a díjak változása rövidesen bekövetkezik.

kond_v1

Ha kíváncsi vagy ennek pontos idejére, csak kattints a gombra, és máris megtudod, hogy ténylegesen mikortól lépnek életbe az új díjtételek.

kond_v2

Ezzel persze a konkrét díjakat illetően nem vagy még sokkal előrébb, de a találati lista tetején, könnyen módosíthatod a keresést. Kattints át a
„Jövőbeni, már közzétett kondíciók alapján” történő szűrésre és válassz a rendelkezésre álló időpontok közül, hogy a számítás aktualizálásra kerüljön a később hatályba lépő díjtételekkel.

kond_v3

Reméljük ez az új funkció jelentősen megkönnyíti számodra a bankszámlák közötti választást és így még megalapozottabb döntést tudsz hozni, hogy melyik számodra az ideális megoldás. Ne is habozz tovább, irány a bankszámlaválasztás, és ne felejtsd el megnézni az ingyenes bankszámlákat is!

Hirdetés
Hirdetés