Elindult a vállalati számla kalkulátorunk!

Elindult a vállalati számla kalkulátorunk!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-07-31 Frissítve: 2021-10-21
 

Lakossági számlaválasztó kalkulátorunk után elérhető a kis- és középvállalatoknak szóló kalkulátorunk is. Ennek segítségével bárki kiszámolhatja, hogy melyik a legkedvezőbb számla cége számára. Érdemes is, hiszen akár százezreket spórolhat céged a megfelelő számlacsomaggal. Ráadásul már 14 bank ajánlatai közül válogathat minden olvasónk!

Már nem csak magánszemélyként találhatjuk meg percek alatt a számunkra legkedvezőbb bankszámlát a Bankmonitor.hu oldalán. Ha vállalatunk pénzügyeivel ugyanolyan gondosan bánunk, mint sajátunkkal, akkor itt a rég várt lehetőség: vállalatunk bankolási szokásai és egyéb adatai alapján könnyen megtalálhatjuk a legolcsóbb céges számlát. De nézzük hogyan is működik mindez!A sikeres választáshoz elég felkeresni a Bankmonitor.hu-t. Ha már nem elégszel meg az egyszerű keresőnk nyújtotta beállítási lehetőségekkel, akkor ott a szinte minden igényt kielégítő összetett keresés. Az eredmény mindkét esetben egy tételes lista, ahol megtalálod, hogy mennyit kell a cégednek kifizetni havi szinten a megadott paraméterek mellett. Nem kell végigolvasni egyesével a bankok ajánlatait, ezt mi már megtettük helyetted. Sőt, a számológépet és a kockás füzetet is elfelejtheted, hiszen kalkulátorunk mindent kiszámol helyetted!
14 bank 92 számlája közül találhatod meg céged számára a legoptimálisabb számlát.

Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!

A KKV számlacsomagok ráadásul bonyolultabbak is, mint a magánszemélyeknek szólók: több a feltétel, sőt a releváns információk köre is bővebb. Olyan információkkal is kalkulálunk, mint az alapítás dátuma, az éves nettó árbevétel, a könyvelési díj, vagy a fióki megbízások büntető díja. A nyilvántartott adatok között pedig olyan fontos információkat is megtalálunk, mint csoportos átutalás díja, vagy a forgalmi gyakoriságú számlakivonat költsége.

Ha pedig kíváncsi vagy az első kkv-nak szóló bankszámlák piaci körképünkre, megtalálhatod legfrissebb elemzésünkben.

Hirdetés
Hirdetés