Fázol? Sokba kerül a fűtés? Erre is megoldás a lakástakarék pénztár!

Fázol? Sokba kerül a fűtés? Erre is megoldás a lakástakarék pénztár!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-11-24
 

Ugyan az igazi hideg még csak jövő héten érkezik, ettől függetlenül a fűtési szezon már javában tart. Rezsicsökkentés ide vagy oda legtöbbünk még mindig sokallja a fűtésszámlát. Erre megoldás lehet a ház szigetelése, nyílászáró illetve kazán cseréje, esetleg egy napkollektor felszerelése. De miért foglalkozunk ilyesmivel egy pénzügyi portálon? Megmutatjuk hogyan teremthető elő a korszerűsítésre szánt fedezet úgy, hogy céljaidhoz az állam is hozzájáruljon!

Az első fűtésszámlák már megérkeztek, és ilyenkor sokan gondolkoznak el azon, hogy valahogy bele kéne vágniuk a lakásuk energetikai korszerűsítésébe. Ilyen lehet a ház szigetelése, nyílászáró, esetleg a kazán cseréje, vagy a meleg vizet előállító napkollektor felszerelése. Persze ezek a korszerűsítések nem kis beruházások, amihez általában nagyobb összegre van szükségünk. Mit tehetünk, ha nem akarunk hitelt felvenni? 

A megoldás kulcsa a lakástakarék pénztár. Ez egy rendszeres megtakarítási termék, aminek segítségével havi 20.000 forint befizetése mellett 4 év alatt több mint 1.300.000 forintot gyűjthetünk össze. Mindezt úgy, hogy több százezer forinttal az állam is támogatja takarékoskodásunkat (befizetésink 30%-a, maximum 72 ezer Ft/év az állami támogatás). Tehát minden befizetett 100 forintunk mellé 30 forint állami támogatás jár.

Természetesen akadnak olyanok, akik szerint a négy év hosszú idő, de higgyük el, tél minden évben lesz, tehát érdemes már most elkezdeni takarékoskodni. És hogy mennyire éri meg például a kazáncserét vagy a szigetelést lakástakarékból finanszírozni? Olvasd el a témával mélyebben foglalkozó cikkeinket és megtudod:

Mielőtt lakástakarék szerződést kötnél, fontos tudnod, hogy az itt összegyűlt összeget csak lakáscélra használhatod. Persze a fent felsorolt energetikai korszerűsítések mind-mind beleférnek ebbe a körbe. Sőt még a lakáshitel törlesztés, vagy akár a konyha felújítása is!

Nincs is más teendőd, mint megadni, hogy mennyit tudsz havonta megtakarítani, milyen futamidő jöhet számodra szóba, és keresőnk segítségével azonnal megtudod, hogy melyik számodra a legmegfelelőbb lakástakarék pénztári módozat!

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt

    Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

    Hirdetés

    Magyarország összes lakástakarék ajánlatát azonnal összehasonlíthatod a Lakástakarék kalkulátorunkkal. De itt nem állunk meg: Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors, munkaidőn kívüli ügyintézés és szerződéskötés.

    Hirdetés