Banki termékek összehasonlítása

Hűsítő kamatok a személyi kölcsönöknél

  • 2016-06-15
  • szerző: bankmonitor.hu

A hitel ma már természetes része az életünknek, legyen szó ingatlanhitelről, vagy akár fedezet nélküli termékről. A személyi kölcsön az egyik leggyorsabban elérhető hiteltípus a lakosság körében. Ha jól választasz, a törlesztő nem okozhat gondot. Nézzük meg mi a helyzet személyi kölcsön fronton, az év derekán!

A személyi kölcsönt – jó esetben – nem a mindennapi kiadások finanszírozására, hanem relatív nagyobb célok megvalósítására szánják az ügyfelek. Jellemzően az átmeneti pénzhiány enyhítésére, váratlan esemény finanszírozására, de akár kisebb-nagyobb lakásfelújításra is igényelhető. Jóváhagyást és szerződéskötést követően akár néhány órán belül a számládon lehet a pénz.

300 ezer forint személyi kölcsön

Túl nagy csodák nincsenek most sem az év elejéhez képest. Átlagosnak mondható jövedelem esetén (150 ezer forint) 300 ezer forint hitelt igényelve az átlagos THM 18,67% 3 éves futamidőt figyelembe véve. A legkedvezőbb törlesztőt a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönével érhetsz el.

300ezer150ezer3ev

 

Kalkulátorunk segítségével bármilyen kölcsönösszegre kiszámolhatod a törlesztődet!

Személyi hitel kalkulátor

Mennyi pénzre van szükséged?

Ft
év
A megadott adatok alapján 6 bank, 7 ajánlata közül választhatsz.

A pontosabb kalkulációhoz szükséges még:
Ft
hónap
Szerepelsz-e a KHR-ben?

A várhatóan legkedvezőbb hitelek:


havi törlesztő

THM

Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!

Nagy Ildikó hitelszakértő

700 ezer forint személyi kölcsön

Ha 700 ezer forintot igényelsz 3 éves futamidőre és 150 ezer forint nettó munkabérrel rendelkezel, az átlagos THM 18,59%. A sort most is a CIB Bank vezeti, de alig ezer forintos törlesztő beli eltéréssel juthatsz a Cetelem Bank Saját Ritmus szabad felhasználású kölcsönéhez, az MKB Bank Személyi kölcsönéhez, de akár az OTP Bank Akciós Személyi kölcsönéhez.

700ezer150ezer3ev

1 millió forint személyi kölcsön

Nos, ekkora összeghez már jellemzően nem elegendő 150 ezer forintos havi jövedelem. Ezért most 250 ezres havi nettóval számolva a következő a sorrend. Cserébe viszont 9% alatti kamattal is felveheted a hitelt.

1millio250ezer3ev

 

Ma már szinte nincs olyan bank, ahol ne lenne valami fergeteges akció. Sose feledkezz meg azonban az esetlegesen teljesítendő egyéb feltételekről. Nézd meg, hogy kell-e bankszámlát nyitnod, elvárt-e a jövedelem-érkeztetés, van-e induló költség! Ha személyi kölcsönt szeretnél igényelni, első lépésként figyeld az akciókat, de olvass a sorok között!

És persze ne hagyd figyelmen kívül a saját bankodat sem!

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.