Ingyen zene a bankszámládhoz: Let’s play!

Ingyen zene a bankszámládhoz: Let’s play!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-05-13 Frissítve: 2021-10-12
 

A fiatal korosztályt célzó számlacsomagokkal debütált nemrégiben a Budapest Bank, amelyek legnagyobb újdonsága, hogy a számlák révén díjmentesen hallgathatsz és tölthetsz le zenéket a bank dedikált honlapján keresztül. Természetesen a zenei csemege mellett díjmentes és kedvezményes szolgáltatásokkal is kecsegtet a bank az új Play és Play Plusz számlacsomagok esetében.

A korábbi Universo diákszámla utódjaként született az új Play számlacsomag, amelyet 14 éves kortól bárki igénybe vehet, mindössze tanulói jogviszonnyal kell, hogy rendelkezzen. A számlacsomagnak lejárata nincs, de a számlára való jogosultságot évről-évre igazolni kell. A számla vezetése díjmentes azonban kötelező hozzá bankkártyát igényelni, ami ugyan kedvező díjazású (599 Ft/év), de mindenképpen díjköteles. A kártyával díjmentesen lehet vásárolni, valamint kedvezményes (0,3% max. 6.000 Ft) havi 2 db készpénzfelvétel Budapest Bank ATM-ből, vagy ha ilyen nem történik az adott hónapban, akkor 1 db bármely más magyarországi ATM-ből.

A Play Plusz számlacsomag már a pályakezdőket célozza meg. Itt a kedvezmények köre szélesebb, valamint a zenehallgatás mellett ennél a számlacsomagnál kedvenc albumaink is letölthetőek. A számla után ugyan havidíjat (599 Ft) kell fizetni és a kötelező bankkártya díja (1.900 Ft/év) is magasabb, de az összes Budapest Bank ATM-ből történő készpénzfelvétel kedvezményes (0,3% max. 6.000 Ft). Kedvezményes (0,2% max. 6.000 Ft) a netbanki utalás és az állandó átutalás is, továbbá díjmentesen teljesülnek a csoportos beszedések is. Fontos, hogy a díjmentes és a kedvezményes szolgáltatások feltételhez kötöttek.
Havi rendszerességgel 120.000 Ft összegű jóváírásnak kell a számlára érkeznie, ellenkező esetben az adott időszakra a mindenkori bruttó minimálbér 1,4%-ának megfelelő korrekciós díj (1.302 forint) kerül felszámításra.

Play
Zenét hallgatni és albumokat letölteni a bank dedikált weboldalon keresztül számlanyitás és regisztrációt követően van lehetőséged. Az online zenehallgatást pedig nem csak otthon, hanem akár út közben a mobilodon is élvezheted. A zene megszállottainak biztos kedves a bank kezdeményezése, de számlanyitást megelőzően azért ne feledkezzünk meg összehasonlítani, hogy milyen egyéb lehetőségek érhetőek el banki berkekben.
A számlák közötti csemegézéshez ajánljuk figyelmedbe a honlapunkon található számlacsomag-választó kalkulátort, ahol biztos, hogy megtalálod a legjobb lehetőséget.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés