Itt vannak a shopline utalványok nyertesei!

Itt vannak a shopline utalványok nyertesei!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-05-29
 

Pár hete arra kértünk titeket, hogy töltsetek ki egy tesztet bankotok internetbanki felületéről. A teszt jól sikerült és tegnap hatalmas megjelenést hozott. Egy dolog viszont még hátra volt: a kitöltéshez motivációként felajánlottuk, hogy kisorsolunk 5 db 3000 forint értékű Shopline.hu ajándékutalványt. Íme itt vannak a nyertesek!

Május 10-én megjelent egy
cikkünk, amiben megkértünk titeket, hogy válaszoljatok néhány egyszerű kérdésre arról az internetbankról, amit a leggyakrabban használtok. A felmérés jól sikerült, hiszen több mint 600-an válaszoltatok a 7 feltett kérdésre és
szép kerek anyag született az eredményekből.

A cikkhez viszont hozzátettünk egy kis fűszert is. Megígértük, hogy a kitöltők közt 5 db 3000 forint értékű Shopline.hu utalványt sorsolunk ki. Ebből az online áruházban könyvet, műszaki cikket, játékot vagy sok minden mást lehet venni. A felmérés is lezárult, a cikk is megszületett, lássuk tehát a nyerteseket.

A sorsolás alapján a Bankmonitor.hu első felmérésének nyertesei:1. …*s*b*t@freemail.hu2. …*e*n*m@bkv.hu3. …*z*o*t@freemail.hu4. …*l*y*e@freemail.hu5. …*r*s*a@gmail.com

A nyerteseket természetesen külön is értesítjük e-mailben és ha hozzájárulnak, be is mutatjuk őket az utalvánnyal. Reméljük sikerül örömet szerezni a szerencséseknek.

Természetesen, aki nem nyert, annak sincs mitől félni, ajándékok mindig akadnak. Azt pedig ne felejtsétek, hogy az új Bankmonitor e-bookot bármikor letölthetitek. Ehhez mindössze regisztrálni kell, vagy ha már regisztráltatok, elég csak belépni és a jobb alsó sarokban megkeresni az e-bookot.

1

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.


nyertesek_2013.05.29.jpg

Hirdetés
Hirdetés