MNB alapkamat 0.90% EKB alapkamat 0.00% REGISZTRÁCIÓ

Kihagyhatatlan ajánlattal korszerűsítheted a lakásodat!

  • 2017-05-05
  • szerző: bankmonitor.hu

A legutóbbi fűtéskorszerűsítést példaként bemutató cikkünk eléggé felborzolta a kedélyeket. A legtöbb visszajelzés arról szólt, hogy nincs miből megvalósítani egy-egy lakáskorszerűsítést. Most megmutatjuk a legjobb lehetőségeket.

Honnan lesz pénzed?

Ha nincs megtakarításod és a felújítás halaszthatatlan, akkor kölcsönt kell felvenned. Két lehetőséged van:

  1. ingatlanfedezetű hitel
  2. személyi kölcsön

Ha a vihart kavaró cikkünkben említett kazáncsere mégis csak verdesné az 1 millió forintot, akkor nem feltétlenül van értelme az ingatlant elzálogosítani. A jelzálog fedezete mellett nyújtott hitelek esetében ugyanis – ha nincs banki akció – jelentős induló költséggel kell számolni.

Az utóbbi pár évben látványosan lecsökkent a személyi kölcsönök kamata. Éppen ezért, az 1 millió forintból kihozható lakásfelújítást talán még kevésbé éri meg ingatlanfedezet mellett igényelni.

Azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy a személyi kölcsön kamata még így is magasabb, mint a lakáshitelek kamata. Viszont egy jó személyi kölcsön abszolút versenyképes a szabadfelhasználású jelzáloghitelekkel szemben.

Nem egyedülálló már a 10, de akár a 7% alatti kamatú személyi kölcsön sem. A csábító kamathoz elengedhetetlen az átlagosnál magasabb jövedelem. Amennyiben a nettó jövedelmed eléri legalább a 240-280 ezer forintot havonta, már 6,95%-os kamat mellett is hozzájuthatsz a személyi kölcsönhöz.

Kalkulátorunk segítségedre lesz a megfelelő hitel kiválasztásában.

Személyi hitel kalkulátor

Mennyi pénzre van szükséged?

Ft
év
A megadott adatok alapján 6 bank, 7 ajánlata közül választhatsz.

A pontosabb kalkulációhoz szükséges még:
Ft
hónap
Szerepelsz-e a KHR-ben?

A várhatóan legkedvezőbb hitelek:


havi törlesztő

THM

Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!

Nagy Ildikó hitelszakértő

A személyi kölcsön másik előnye, hogy nem kell sok dokumentumot beadni, gyors a hitelbírálat és akár pár óra alatt a számládon lehet a pénz.

A Bankmonitor egy teljesen új formátumú hírlevelet indított útjára CashMester címmel. Ha szeretnél gyorsan, praktikus információkhoz hozzájutni hetente egyszer, amiből forintosítható hasznod származhat, akkor regisztrálj. Megéri!

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Személyi kölcsön vonatkozásában:

1 Hozzászólás

  • Pistike 2017-05-05 18:20:18 - Válasz

    Nagyszerű ajánlat !! Már csak azt kell meg élni hogy valaki meg keresse a havi 200000-ft feletti összeget !! Ami ugye egy kissé érdekes !! Jó magam 45-éve dolgozok ! Egyszer voltam munka nélkülin akkor is fél évet ! Több szakmával a kezembe havi nettó 84600- Ft a rendszeres jövedelmem !! Azt vég kép nem értem hogy honnan veszi a KSH azt az adatot miszerint a magyar fizetés átlag 250000-ft ! Ha ennyi lenne a havi jövedelmem biztosan nem vennék fel hitelt egy lakás korszerűsítésre !! De mivel nincs ennyi így meg azért nem kapok mert kevés a havi bérem !! Vagy csak azét ennyi a jövedelmem mert vidéken (Békés megyébe élek ? ) Minden esetre már az is nagy dolog lesz ha 5 év múlva a kezdő nyugdíjam el éri a lét minimumot !! No ezért érdemes volt közel 51-évet dolgozni !!

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.