Komoly drágulás várható a legolcsóbb vállalkozói bankszámláknál

Komoly drágulás várható a legolcsóbb vállalkozói bankszámláknál
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-12-10
 

A tíz legolcsóbb kisvállalkozói bankszámla közül héthez jelenleg valamilyen akció kapcsolódik. Hatnál viszont már csak az év végéig van lehetőséged arra, hogy céged részt vegyen benne. Ha szeretnéd kihasználni valamelyik kedvezményes lehetőséget, akkor még most kell lépned, mert ha az akciók nem kerülnek meghosszabbításra, akkor ezekkel a bankszámlákkal jövőre már csak drágábban bankolhatsz.

Kisvállalkozóként nagyságrendileg havi 2-3 ezer Ft-ot tesznek ki a bankköltségek, ha a tíz legolcsóbb bankszámla fenntartási költségét nézzük. Ez leginkább annak köszönhető, hogy tízből három kivételével mindegyik kedvezményesen vehető igénybe.

A CIB Banknál például találunk olyan számlacsomagot, ami negyed annyiba kerül, mint akció nélkül, de az FHB Banknál is van olyan, amiért csak a normál díj harmadát kell fizetni a kedvezmény(ek) miatt.

Komoly tanulsága a táblázatnak, hogyha hosszabb távra tervezel az adott számlacsomaggal, akkor inkább olyan bankszámlát válassz, amelyiknél

  • nem valamilyen időszakos akció miatt alacsonyak a fenntartási költségek (pl.: K&H Start+ számlacsomag), vagy
  • az akciós időszakot követően a költségek csak olyan mértékben emelkednek, hogy az még mindig egy jó ajánlatnak számít (pl.: FHB Start Bankszámla).

Az fontos, hogy a fenti számok csak az általunk használt profilra érvényesek. Hogy a Te cégednek melyik a legkedvezőbb bankszámla, azt az alábbi kalkulátorral keresheted meg:

Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!

Hirdetés
Hirdetés