Bankmonitor

Banki termékek összehasonlítása

Kösd le a pénzed még a héten, és 40 ezer forintot hoz a Jézuska!

  • 2015-12-15
  • szerző: bankmonitor

3%-ról 2,6-ra csökken a BNP Paribas betéti kamata december 21-től a 10 millió forint feletti lekötések esetén. A nagyobb összegek megtakarítóinak több mint 40 ezer forintja múlik tehát a következő néhány napon. A kisebb összegekben gondolkodóknak is jó lesz sietni, hiszen már 2 millió forint esetén is 8 ezer forintot hozhat a gyorsaság! Lássuk a részleteket!

40 ezer forintot ér, ha a még december 21. előtt lekötöd 10 millió forintos megtakarításodat. Lejár ugyanis az egyik legmagasabb betéti kamatot ajánló BNP Paribas akciós ajánlata: 3% helyett már csak 2,6%-ot fog fizetni a 10 millió forint fölötti lekötésekre egy éves lekötés esetén.

A kisebb megtakarítások esetén is csökkennek a kamatok, a 10 millió forint alatti lekötések kamata 2,8%-ról 2,4%-re esik vissza a határidő lejártával. Egy 2 millió forintos 12 hónapos lekötés tehát az akció keretében még 56 ezer forintot fizet, azt követően viszont már csak 48 ezret. 8 000 ezer forint tehát a tét ebben az esetben.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, milyen változásokra is kell felkészülni december 21-et követően.

bnp paribas kamat

A lépés nem lehet meglepő, hiszen a jelenlegi alacsony kamatkörnyezetben eddig is kiemelkedően magasnak számítottak a BNP Paribas kamatai. Éppen ezért tanácsos még a következő néhány nap során élni a francia óriásbank által kínált lehetőséggel. Ezen keresztül nem csak a magasa kamatokat kaphatjuk meg, hanem a francia betétbiztosítási alap 100 ezer euróig (kb. 31,6 millió forint) terjedő garanciáját is.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérdezz minket