Lakáshitelt keresel? Most több tízezret spórolhatsz egy egyszerű tippel

Lakáshitelt keresel? Most több tízezret spórolhatsz egy egyszerű tippel
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-05-15
 

Kiváló lehetőséget kapnak most a Bankmonitor.hu felhasználói közül azok, akik mostanában tervezik felvenni lakáshitelüket. Miért is? Az ilyen jellegű hitelekhez ugyanis a bank kötelezően elvárja a lakásbiztosítás megkötését, ami éves szinten 20-55 ezer forint közötti összeg. Ezt most teljes egészében megspórolhatod velünk, ha rajtunk keresztül igényled meg hiteledet. Olvasd végig cikkünket és zsebeld be az egyedülálló kedvezményt!

Az ingyenesen felajánlott biztosítás értékét az alábbi táblázat szemlélteti: 

tablaegybizt20140515.jpg

Egy kis ízelítő az elérhető legjobb lakáshitelekből (legyen szó akár használt lakásról, vagy házról, akár korábbi hitel kiváltásáról): 

tablakettohitel20140515.jpg

10 millió Ft hitelt 20 évre ma 64 600 Ft és 73 400 Ft havi törlesztőtől tudunk elérni. A lecsökkent hitelkamatok tehát lényegesen kedvezőbbé tették a hiteleket (bár a kamatemelkedés kockázata természetesen megmaradt, melynek lehetséges kezeléséről is szívesen adunk tájékoztatatást). 

Segítünk jól dönteni, segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb hitelt és egy évig a lakásbiztosításra sem lesz gondod! Add meg adataidat és visszahívunk! A Bankmonitor kényelmi szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy az ügyintézés a lehető legkevesebb idődet rabolja el. (Akciónk kizárólag azon május 22-ig leadott hitelérdeklődésekre vonatkozik, ahol az érdekélődő a kérdés mezőben jelzi az ingyenes vagyonbiztosítás iráni igényét.) 

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék
Hirdetés