Még ma elcsípheted a Bankmonitor díjas bankbetétet

Még ma elcsípheted a Bankmonitor díjas bankbetétet
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-11-30 Frissítve: 2021-08-06
 

2,4%-os lekötött betéti kamat lángoszlopként világít az 1% körüli kamatok közül. Ezért mindössze két évre kell nélkülözni a pénzed. De egy éves időtávra is 2,2%-ot kaphatsz. Ráadásul még számlavezetési díjat sem kell fizetned. Viszont igyekezned kell: az akció ma lejár!

Míg a jegybanki alapkamat 0,9%, addig az átlagos lekötött betét ennél jelentősen alacsonyabb. Ezzel szemben a Magyarországon alig ismert, ám Európa egyik legnagyobb francia bankja (BNP Paribas) 2,4%-ot is kínál. Ehhez mindössze egy ingyenes számlát kell nyitni, és új pénzként a bankhoz utalni legalább fél millió forintot, amit 2 évre lekötsz.

Amennyiben csak 1 évre tudod nélkülözni a pénzed, akkor is 2,2%-ot kapsz, szintén ingyenes számlavezetés és 100 ezer eurós betétbiztosítás mellett. Nem véletlenül érdemelte ki a Bankmonitor díját is a BNP Lekötései.

1

Amennyiben ma mégsem érnél rá, akkor ugyan az akcióról lecsúszol, de még így is megérheti pénzt elhelyezned a BNP Paribasnál. Az akció kifutásával sem esnek a mélybe a kamatok:

bnp1160909

Természetesen ezek a nem akciós kamatok is csökkenhetnek. Amennyiben viszont még a magasabb kamattal kötöd le a pénzed, úgy a futamidő végéig élvezheted a magas kamatok előnyeit.

Hirdetés
Hirdetés