Megőrülnek az emberek ezért a bankszámláért!

Megőrülnek az emberek ezért a bankszámláért!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-01-13 Frissítve: 2021-07-01
 

Jó ideje töretlen népszerűségnek örvend az Erste Bank Privilégium „L” számlacsomagja köszönhetően annak, hogy minimális költséggel fenntartható, és alacsonyabb jövedelműek számára is elérhető. A kedvező kondíciók feltétele könnyen teljesíthető, de érdemes figyelni a részletekre!

1

Amennyiben 150 000 Ft érkezik maximum 2 részletben a számlára, az alábbi kedvezményeket élvezheted:

  • havi számlavezetési díj 0 Ft
  • csoportos beszedés, eseti és rendszeres utalás 0 Ft (előbbi mind a NetBankon, mind a MobilBankon, utóbbi csak a NetBankon keresztül),
  • minden bankkártyás készpénzfelvétel az Erste ATM-eknél 0 Ft,
  • egy elektronikus bankkártya 1 évig 0 Ft,
  • bankkártya SMS szolgáltatás havi díja 0 Ft.

A havi jóváírás bármiből teljesíthető, nem várnak el munkabért. Akár egy másik banknál lévő bankszámládról is utalhatsz, illetve összejöhet az elvárt 150 000 Ft családi pótlékkal, gyermektartási díjjal, bármilyen egyéb utalással együtt. A lényeg, hogy maximum két részletből adott hónapban meglegyen az előbb írt összeg. Fontos, hogy a készpénzbefizetés nem elfogadható!

Hirdetés

Hirdetés

Ki nyithat Erste Privilégium bankszámlát?

Akinek jelenleg nincs, és a számlanyitást megelőző 3 hónapban nem is volt az Erste Banknál lakossági bankszámlája. A meglévő Erste bankszámlát nem lehet átváltani Privilégium számlára! Amennyiben hitelkártyád, lakástakarékod, értékpapír számlád van a banknál, az nem akadály.

Meddig érvényesek a kedvező kondíciók?

Aki most nyit Privilégium bankszámlát, annak a bank 2019.03.01-ig biztosítja a feltételeket. Amelyik hónapban éppen nem érkezik az elvárt jóváírás, abban a hónapban a kedvezmény nélküli, magasabb díjak érvényesülnek, de ha a következő hónapban érkezik 150 000 Ft a számlára, akkor automatikusan ismét az alacsonyabb számlavezetési kondíciókat élvezheted.

Van-e valamilyen hátránya a számlának?

Sajnos a számlának csak egy tulajdonosa lehet, azaz társtulajdonos nem kapcsolható hozzá. Azonban meghatalmazottat megjelölhetsz, illetve társkártya is rendelhető. Illetve ha jelenleg az Erste Bank számlavezető ügyfele vagy, csak akkor nyithatsz ilyen számlát, ha a meglévőt megszünteted és vársz 3 hónapot.

Ha Te is szeretnél ilyen számlát nyitni, a Bankmonitoron keresztül online igényelheted. Kattints a következő linkre és minden információt megtalálsz: https://bankmonitor.hu/erste-privilegium/

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés