Milyen hatással van ránk a Nap és a Mars? (X)

Milyen hatással van ránk a Nap és a Mars? (X)
Hirdetés

Cikk2014-09-08
 

Nem a csillagok és bolygók állásáról van szó, hanem az első 100%-ig magyar tulajdonú közösségi bank vállalati konstrukcióiról, melyek nem csak a profittermelést, hanem a társadalmi hasznosságot is szolgálják.

A Mars és a Nap elnevezés, ugyanis a MagNet vállalkozói számlacsomagjait takarja, melyek kellően innovatívak és csábítóak, így a cégeket is a közösségi bankolás kipróbálására ösztönzik. De miért jó ez a társadalom számára? 

A bank saját nyereségének 10%-át Közösségi Adományozási Programjában évről évre közhasznú civil szervezetek, társadalmilag hasznos projektek támogatására fordítja. Ráadásul az ügyfelek szavazatain múlik, hogy a program egyes résztvevői milyen mértékben részesüljenek az összegből. Ez természetesen a vállalkozói ügyfelekre is igaz, s mivel ők jellemzően nagyobb banki forgalmat bonyolítanak, a programban szétosztott összeghez is nagyobb mértékben járulhatnak hozzá, persze anélkül, hogy ez számukra pluszkiadást jelentene. Vagyis a vállalkozói célcsoport megnyerése is a társadalmilag hasznos ügyek érdekében történik.  

Azonban nyilvánvaló, hogy míg a lakossági ügyfelek könnyebben bankolnak a szív szavára, a vállalati ügyfélkör megnyeréséhez elsősorban racionális előnyökre, a jobb és jobb gazdálkodást lehetővé tevő pénzügyi megoldásokra van szükség.

Költségcsökkentés Mars számlacsomaggal

A Mars Számlacsomag induló vállalkozások, alacsony forgalmú cégek, olyan kisvállalkozások ideális választása, melyek minimális fenntartási költségek mellett szeretnének teljes körű banki szolgáltatást igénybe venni. A számos ingyenes lehetőségnek és az alacsony, 499 Ft-os havi számlavezetési díjnak köszönhetően a vállalkozások jelentősen csökkenthetik banki költségeiket, így optimalizálva gazdálkodásukat. 

Nap számlacsomag nagy forgalmú cégeknek 

Persze a MagNet Banknál a nagy forgalmú cégek is megtalálják a számításukat, hiszen a Nap Számlacsomagot nekik találták ki. Itt is sok minden ingyenes, de a költségek csökkentésére egy még izgalmasabb lehetőség is kínálkozik. Attól függően, hogy milyenek a cég bankolási szokásai, például a neten utal, vagy inkább készpénzforgalmat bonyolít, esetleg devizában számol, saját képére formálhatja számlacsomagját, a számlacsomag moduljai közül kiválasztva azt, amely számára a legalacsonyabb költségekkel jár.

Magnet_logo




Vállalkozások a közösségért

A MagNet Bank egész tevékenységét meghatározza az a célkitűzés, hogy egy élhetőbb világ, jól működő, emberibb közösségek megteremtésében vállaljon részt. Mivel nyilvánvaló, hogy egy-egy virágzó közösség fenntartható fejlődésének akár egy hatékony, sikeres kisvállalkozás is képes motorja lenni, a bank a lehető legmagasabb banki nyereség elérése helyett az ilyen vállalkozásokat támogatja kedvező feltételeivel és díjaival. 

www.magnetbank.hu  
www.facebook.com/magnetbank

Hirdetés