Mobil alkalmazással debütált a K&H Bank

Mobil alkalmazással debütált a K&H Bank
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-07-15 Frissítve: 2018-12-18
 

Okostelefonunk segítségével már a K&H Banknál is egyszerűen és kényelmesen kezelhetjük a legfontosabb banki műveleteinket. Netbanki hozzáféréssel rendelkező ügyfélként pár pillanat alatt regisztrálhatunk, és azonnal élvezhetjük a szolgáltatás összes előnyét.

K&H mobilbank teljes körű használatához külön regisztráció szükséges, amit a netbanki felületen tehetsz meg. A szolgáltatást az alkalmazás letöltése után (Google Play áruházból vagy az App store-ból) és a szükséges beállítások elvégzését követően már használhatod is. Nincs szükség újabb felhasználónévre és jelszóra, ugyanis a netbanki azonosítóiddal tudsz a felületre bejelentkezni.

Az alkalmazás segítségével bárhol, bármikor hozzáférhetsz számláidhoz, megtekintheted számlaegyenlegeidet. Átutalást indíthatsz akár bankon belül, akár bankon kívül, forintban és devizában. Biztonságod érdekében azonban csak a netbankban előre beállított számlaszámokra és az utalások összegét 50.000 forintos maximális napi limit korlátozza. Módosíthatod bankkártyád limitösszegeit, vagy feltöltheted mobiltelefonod egyenlegét.

Nem feltétlenül szükséges, hogy K&H e-bank felhasználó legyél, viszont ebben az esetben az alkalmazást kizárólag bankfiók, ATM, és széfkeresésre tudod használni, valamint általános banki információkat tudhatsz meg a segítségével (központi cím, e-mail cím, SWIFT kód, stb.). A bank tájékoztatása alapján a felület akár táblagépen is használható, de fontos, hogy nem erre a felületre optimalizált alkalmazás.

A hatályos hirdetmény értelmében a szolgáltatás az
év végéig díjmentes, ezt követően 110 forintos havi díj ellenében vehető majd igénybe. A tranzakciós költségek pedig a netbanki díjszabással egyeznek meg, így igazán költséghatékony megoldást jelent.

Aki tehát a mindennapi bankolásban is szeretné kihasználni okostelefonja előnyeit, annak mindössze pár egyszerű lépést kell tennie, hogy élvezhesse az alkalmazást.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés