Online marketing asszisztenst keresünk a Bankmonitor csapatába

Online marketing asszisztenst keresünk a Bankmonitor csapatába
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-11-17
 

Olyan állást keresel, ahol jó hangulatban tudsz dolgozni, mégis egyedülálló eredményeket érhetsz el a céggel? A Bankmonitor csapata élen jár a pénzügyi megoldásokhoz kapcsolódó fejlesztésekben, és az online pénzügyi termék értékesítésben. Egy dinamikusan fejlődő, jelenleg 22 fős budapesti startup vállalkozás vagyunk, ahol ötleteid nyitott fülekre találhatnak.

Más pénzügyi cégekkel ellentétben mi igen bonyolult számításokon keresztül hasonlítjuk össze a pénzintézetek termékeit, szakértőink pedig folyamatosan válaszolják meg a hozzánk befutott kérdéseket. A Bankmonitor Magyarország legszélesebb pénzügyi termékpalettáját összehasonlító portál, mely előszeretettel alkalmaz modern megoldásokat és technológiákat.

Szívesen dolgoznál nálunk?

Feladatok, amiket rád bíznánk: 

  • A Bankmonitor weboldal tesztelése
  • A Bankmonitor online hatékonyságának javítása
  • Bankmonitor média kampányainak (Adverticum) indítása és felügyelete
  • Egyeztetés a kampányok megrendelőivel
  • A kampányok elszámolásával kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása
  • Gemius kimutatások értelmezése és elemzése

Elvárásaink: 

Az online térben jártas, fiatalos munkatársat keresünk. A fenti feladatok elég egyszerűek, gyorsan megtanulhatók, de az előny, ha dolgoztál már Adverticumban / Gemiusban, vagy van némi marketing tapasztalatod. Nem a diplomád, vagy a papírod számít, viszont fontos, hogy hatékonyan tudj dolgozni, és ügyesen kezeld a problémákat. Nem hátrány, ha pénzügyi, vagy gazdasági iskolába jártál. 

Sokat tanulhatsz, jó csapatban dolgozhatsz. Gyorsan döntünk és megállás nélkül fejlődünk, így hamar lesz hozzáadott, látható eredménye a munkádnak (ellentétben mondjuk egy multis környezettel). 

Ha felkeltette az érdeklődésed, küldj egy fényképes önéletrajzot fizetési igényed megjelölésével a sipos@bankmonitor.hu e-mail címre, és amennyiben kiválasztásra kerülsz, egy héten belül jelentkezni fogunk. Ha olvasod, ismered a Bankmonitort, vagy különlegesen motivációd van, hogy nálunk dolgozz, ne felejtsd el leírni 🙂

Hirdetés
Hirdetés