Tanulj élvezetesen a pénzügyekről!

Tanulj élvezetesen a pénzügyekről!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2012-06-18
 

A válság következtében szinte minden magyar család megjárt egy kisebb, vagy nagyobb pénzügyi kálváriát. Egyesek a megtakarításain elszenvedett nem várt veszteségek miatt, mások a hiteleik drámain megugró törlesztő részletei miatt aludtak, alszanak rosszul. Mára szinte mindenki számára egyértelmű, hogy a pénzügyekben alaposabb tudásra van szükség.

De lehet élvezetesen is tanulni kamatokról? Ilyennel még nem találkoztál?


Tedd próbára magad a Bankmonitor.hu Nagy Kamatjátékán, és kiderül. A Játékban csak valós helyzetekkel találkozol és két alternatíva közül kell választanod. A döntésed eredményét azonnal láthatod „forintosítva”, megmutatjuk, hogy mennyit „nyertél”, vagy „veszítettél” az adott választással.


kamatjatek_banner_v2



Szórakoztató, interaktív és látványos… Nem utolsó sorban a Játék rávezet, hogy mely pontokon érdemes esetleg erősíteni még a pénzügyi ismereteidet.


És hogy legyen tétje is a Játéknak: a játékosok az alábbi nyereményekben részesülhetnek:

green arrow_v3

  • Egy iPad3 – játék lezárása után sorsolással kerül kiválasztásra a szerencsés résztvevő
  • Egy Canon digitális fényképezőgép – szintén kisorsoljuk 
  • Egy iPod Touch – azon játékosnak, aki a játékra a legtöbb ismerősét invitálja meg
  • Még egy iPod Touch – melyet az összes játékosok között kisorsolunk, akik ismerőst hívtak meg a játékba, minden egyes meghívással újra bekerül a neved a sorsolási listába, azaz nő a valószínűsége, hogy nyersz

Az eddigi játékosok véleményéből néhány példa: 


„Nagyon érdekesnek találom, és ilyenkor jön rá az ember, hogy ebben a témában, még általános tudással „felvértezve” is mennyire könnyen megvezethető. ”


„Hasznos. Iskolai tananyag kellene, hogy legyen.”


„Még jöhet, ilyen játék érdekelne.”


„A játék pedig különösen tetszett, ugyanis végre nem azt kellett eldönteni, hogy 1+1=2 vagy 1+1=3… Hiánypótló a mai, közismert pénzügyi oldalak között! Gratulálok!”


Regisztrálj és nyerj az alábbi linkre kattintva:


REGISZTRÁCIÓ A NAGY KAMATJÁTÉKRA >>


kamatjatek_banner_v2

Hirdetés
Hirdetés