MNB alapkamat 0.90% EKB alapkamat 0.00% REGISZTRÁCIÓ

Teljes megtakarításodat elveszítheted, ha erre nem figyelsz!

  • 2016-07-02
  • szerző: bankmonitor.hu

Felbolydultak a piacok a brit referendumot követően, és azóta sem ültek el teljesen a hullámok. A bizonytalanság jó eséllyel hosszabb ideig fenn is fog maradni. Hasonló időkben pedig az embereknek fokozottan résen kell lenniük, mert könnyen teljes vagyonukat elveszíthetik. Az alábbiakban megmutatjuk, mire kell odafigyelned, hogy ez veled semmiképpen se fordulhasson elő.

A brit népszavazás óta nagy árfolyammozgásokat figyelhetőek meg a részvény- és kötvénypiacokon. Bár ez valószínűleg előbb-utóbb le fog csillapodni, a megtakarítók nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy hasonló időkben könnyelműen bánjanak nehezen megkeresett megtakarításaikkal.

Mint arra a szakember is felhívja a figyelmet: a jelenlegi időkben könnyen teljes megtakarítások válhatnak a nullával egyenlővé, ha az emberek nem tartanak be néhány alapvető szabályt. Hogy pontosan melyek is ezek, kiderül az Alapblog „A menedék neve: dollár és jen” című írásából.

2 Hozzászólás

  • bizakodó 2016-07-02 16:13:08 - Válasz

    Engem nem érint mivel igaz ugyan ,hogy alacsony kamat közegben van a megtakarításom melyet még a kamat adó és eho is csökkent de biztonságos és nekem ez a fontos.Soha nem tőzsdéznék okultam az elmúlt események vesztesein!!

  • Borda László 2016-07-03 00:00:27 - Válasz

    Kockázatmentes befektetésem nem hoz semmit , de biztonságos , remélem .

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.