MNB alapkamat 0.90% EKB alapkamat 0.00% REGISZTRÁCIÓ

Tudod, milyen érzés, amikor kiállított számláidat azonnal kifizetik?

  • 2016-09-27
  • szerző: bankmonitor.hu

Ki tudja, hogy egy 30-60-90-120 napos határidejű számlából mikor lát pénzt az ember… Faktoring finanszírozással akár azonnal. Akár már a számla kiállításának napján!

A szolgáltatás lényege nagyon egyszerű: a Faktor társaság a számla kiállításakor szinte azonnal kifizeti a cégednek járó pénz nagy részét, majd megvárja, amíg a megrendelődtől beérkezik az átutalás. Így nem kell áthidaló hitelek után járkálnod, cégednek finanszírozása mégis folyamatos marad.

Számlázáskor bevétel – ez ilyen egyszerű. Mindezt most kipróbálhatod a Magnet Faktor 1 hónapos díjmentes akciójában, összeghatártól függetlenül!

Hogyan működik a Faktoring a gyakorlatban?

kepkivagas

 Eljuttatod a MagNet Faktor részére a vevők felé kiállított számlák és a hozzájuk tartozó teljesítés igazolások másolatát faxon vagy elektronikus úton. Ezt követően a MagNet Faktor a vevőkövetelések jelentős részét (általában 80-90%) lehetőség szerint még aznap megelőlegezi és elutalja az általad megjelölt bankszámlaszámra.

A vevőnek esedékességkor a MagNet Faktorhoz kell kifizetnie valamennyi számla ellenértékét. A számla fennmaradó részét a Magnet Faktor a vevői teljesítések beérkezése után utalja el társaságodnak, csökkentve a felmerült költségekkel.

A MagnetFaktor az elfogadott ajánlat és a beküldött dokumentumok beérkezését követő 3-4 munkanapon belül meghozzadöntését, melyet szerződéskötés követ. A teljes folyamat, belföldi vevők esetén reálisan 3-10 munkanap, melybe az első utalás is beleszámít.

Az elbíráláshoz szükséges dokumentumok

  1. A faktorálni kívánt vevőkkel kötött teljes szerződések
  2. Társasági Szerződés vagy Alapító Okirat
  3. Aláírási címpéldány

Nézd meg, hogy kibocsátott számláidra mekkora hitelkeretet tudsz vevőnként igénybe venni, használd ki az 1 hónapos ingyenes lehetőséget te is!

 

 

 

1 Hozzászólás

  • Varga Nóra 2016-09-28 12:06:30 - Válasz

    És mennyi a felmerült költség?

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.