MNB alapkamat 0.90% EKB alapkamat 0.00% REGISZTRÁCIÓ

Új mikrovállalati számlacsomagnak örülhetünk

 • 2013-12-16
 • szerző: bankmonitor

A mai nappal új mikrovállalati számlacsomag értékesítését kezdte meg az Erste Bank. A számlacsomag Válogatás Plusz névre hallgat, amelynek megjelenésével egy időben az elődjének számító, szintén mikrovállalkozásoknak szánt Válogatás csomagot, valamint a Befutó csomagot levette a palettáról. Nézzük, mit tud az új a régiekhez képest!

Az újonnan nyitható Válogatás Plusz számla a fent említett (kivezetésre kerülő) Válogatás számlához hasonlóan 2 csoportból választható kedvezményes díjazású tranzakciókat biztosít (A Befutó számlacsomagnak nem voltak ilyen kedvezményei). 

A 2 csoportból továbbra is 1-1-et választhatunk saját számlahasználati szokásainknak megfelelően. A csoportban lévő tranzakciók köre némileg változott: továbbra is
találunk kedvezményt a számlavezetésre (sajnos az eddigi díjmentesség megszűnt), valamint még mindig
választhatóak kedvezményes elektronikus átutalások is. Újdonság, hogy
kedvezményesen utalhatunk elektronikusan
a NAV részére, ha úgy döntünk, hogy ezt vesszük igénybe, de
ingyenes lehet az SMS tájékoztató szolgáltatásunk. Sőt, sokak nagy örömére akár kedvezményes díj (7 €) ellenében vehető euro számlavezetés igénybe! Kikerült azonban a választható kedvezmények közül az ingyenes pénztári és zsákos tranzakció, valamint a díjmentes bankkártya.

A kedvezményes havi csomagdíj a régi számlánál 0 Ft volt, amely jelenleg (kedvezményesen) 990 Ft és sajnos a díj a legolcsóbb átutalások esetében is emelkedett.

ujszamla 20131216

A kedvezmények igénybevételéhez szükséges feltétel teljes egészében megegyezik a régi csomagéval: Havi, minimum 2 db, minimum 50 ezer forint értékű terheléses forgalmat kell bonyolítanunk a számláról, amelytől a számlanyitás hónapjában, és az azt követő két hónapban továbbra is eltekintenek.

Az újonnan bevezetett Válogatás Plusz bankszámla havi költsége tehát a fenti szokások mellett majdnem megegyezik a kivezetett Válogatás csomagéval, és még mindig kedvezőbb, mint a szintén megszüntetett Befutó számla esetében.

Hogy számodra melyik számla lenne a legoptimálisabb vállalkozói számla, a vállalati számla kalkulátorunkkal könnyedén megnézheted!

Bankmonitor

Tudd meg kaphat-e hitelt vállalkozásod!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

Szakértői cikkek

Vállalatfinanszírozási hírek

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Facebook Kanadában

  A Facebook új, mesterséges intelligenciát kutató intézetet nyit – Montreálban, ez lesz a negyedik efféle laborja. Miért pont ott? Mert itt talált a McGill Egyetemen...

 • RSM Hungary blog

  Mulasztási bírság – mi változik?

  Az Art. változása a mulasztási bírságok területét és körét is érinti, néhány elem kikerülhet a törvényből jövőre. Megszűnhet az adószám-felfüggesztés intézménye, a tervezet ugyanakkor rögzíti a szankcióként alkalmazandó adószámtörlés eseteit és alkalmazásának részletszabályait is.

 • Pénzkérdés

  Tech óriások írtak nyílt levelet Donald Trumpn

  Többek között a Facebook, az Amazon és a Google is arra kéri az amerikai miniszterelnököt, hogy folytassa Barack Obama DACA-programját, amely az Amerikába illegálisan bevándorló gyermekek védelméről és segítéséről szól. [...] Bővebben!

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul. [...] Bővebben!