Új számlacsomagok az MKB Banknál! Hozzád valóak?

Új számlacsomagok az MKB Banknál! Hozzád valóak?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-06-30
 

Könnyebben átlátható banki költségek, az ügyfél bankolási szokásaihoz illeszkedő szolgáltatáscsomagok – ezt az irány jelölte ki az MKB Bank a jövőre nézve. Bár az új csomagok csak szeptembertől lesznek elérhetőek, a részletek már előre ismertek. Természetesen egy kicsit elmerültünk a részletekben.

Akár meglepőnek is tűnhet a bank múlt heti lépése, amely keretében korábbi szolgáltatáscsomagjai zömének értékesítését felfüggesztette. Az igazi meglepetés azonban mégsem ez volt, sokkal inkább a teljesen új számlacsomag paletta, amivel egyidejűleg előrukkolt. A lépéssel 5 új szolgáltatáscsomag debütált, amelyek keretében a leggyakrabban használt szolgáltatásokat a standard kondícióktól eltérőn, jelentős kedvezménnyel vehetik majd az ügyfelek igénybe.

Mit kapunk a felszámított havi díjért?

  • díjmentes a számlavezetés (akad olyan csomag, ahol akár két bankszámláé is)
  • díjmentes a bankkártya (valamelyik csomagnál még a magasabb presztízsértékű Gold kártya is)
  • havidíj-mentes az SMS tájékoztató szolgáltatás (ez viszont nem vonatozik a kiküldött üzenetekre)
  • meghatározott számú kedvezményes forint átutalást tartalmaz minden számlacsomag
  • a Praktika fantázianévre keresztelt szolgáltatáscsomag kivételével pedig a jogszabályi díjmentes készpénzfelvételen felül további kedvezményes készpénzfelvételeket is biztosít a bank

Hogy alakul a havidíj?

A széles körben elérhető szolgáltatáscsomagok havi díja attól függ, hogy mekkora összegű jóváírás(ok) történnek a számlán havonta.

mkbszamlacsomagok20140630.jpg

Nincs új a nap alatt, hiszen

  • magasabb jóváírás(ok) esetén alacsonyabb havidíjjal lehet számolni, illetve
  • minél drágább az adott csomag, annál szélesebb a kedvezmények köre.

Mégis hogyan válasszunk a csomagok között?

Természetesen az aranyszabály betartása mellett: mindig saját bankhasználati szokásainknak megfelelően! Szánjunk megfelelő időt ezek alapos felmérésére és így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet. Persze szokásaink ismeretében el ne mulasszuk összehasonlítani a szolgáltatáscsomagokat más bank ajánlataival!



Bár az új szolgáltatáscsomagok csak szeptember elejétől lesznek elérhetőek, ettől függetlenül a Bankmonitor oldalán természetesen már összehasonlíthatod őket. Nincs egyéb teendőd, mint a
„Jövőbeni, már közzétett kondíciók” alapján futtatnod a keresésed, és azonnal megtudhatod, hogy milyen lehetőséget kínálnak számodra az új csomagok.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés