Banki termékek összehasonlítása

Unicredit-Cetelem partnerség: Jól járnak-e az ügyfelek?

  • 2015-07-20
  • szerző: bankmonitor

Cetelem személyi kölcsönök már az UniCredit Bank fiókjaiban is! Stratégiai együttműködést kötött a Magyar Cetelem Bank és az UniCredit Bank, melynek keretében az UniCredit Bank hálózatában is igényelhetőek a Cetelem személyi kölcsön ajánlatai. A bírálatot továbbra is a Cetelem Bank munkatársai végzik.

Milyen termékekre terjed ki az együttműködés?

Stratégiai együttműködésről állapodott meg a Magyar Cetelem Bank és az UniCredit Bank. Ennek keretében 2015 júniusától a Cetelem személyi kölcsön kínálata elérhetővé vált az UniCredit Bank teljes fiókhálózatában. Az együttműködés a Cetelem Saját Ritmus szabad felhasználásúIngatlan felújítási és Adósságrendező személyi kölcsöneire terjed ki: a megállapodás szerint az értékesítés az UniCredit bankfiókokban történik, míg a hitelbírálatot, a mögöttes banki rendszereket és a folyamat hátterét a Cetelem adja.

Nézzük mi volt és mit kapunk helyette?

Az UniCredit Bank Bármire személyi kölcsönét és a Cetelem személyi kölcsöneit hasonlítottuk össze, a 2015. július 10-én érvényes kondíciók alapján. Visszasírjuk-e a régi terméket? Jobban járunk-e most?

Milyen adatokkal számoltunk?

1 millió forintot igényelnénk, 5 éves futamidővel. Ehhez 300.000 Ft havi nettó jövedelmet igazolunk.


A táblázat adataiból is látszik, hogy az ügyfelek ennek a stratégiai együttműködésnek köszönhetően nem szenvednek hátrányt. Amennyiben a bank által támasztott követelményeknek megfelelnek, a Cetelem és az UniCredit szabad felhasználási célú hitelei között – a fenti paraméterekkel – havi 1 651 forint, míg a teljes visszafizetés tekintetétében 48 770 forint különbség van a Cetelem javára.

Ügyfélszempontokat figyelembe véve jó döntés volt! Versenyképes termék, amit több helyen elérhetnek az ügyfelek.

Kalkulátorunk segítségével még több ajánlat között válogathatsz!Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.