Banki termékek összehasonlítása

Utolsó lehetőség, hogy megspórolj egy havi törlesztőt

  • 2016-01-22
  • szerző: bankmonitor

Az év eleje jelentős akciókkal indult a személyi kölcsönök piacán. Még egy hónap sem telt el és valaki máris visszavonulót fújt. A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönét már csak január 27-ig igényelheted akciósan.

Rendkívül sikeres és méltán nagy érdeklődésre számottevő termék a CIB Előrelépő Személyi kölcsöne. Meglehetősen attraktív kamat mellett még a decemberi törlesztőt is elengedi a bank a teljes futamidő alatt.

Ezért cserébe csupán szerződésszerűen kell teljesítened. Nem késhetsz a törlesztőkkel 5 napnál többet egy hónapban, különben megszűnik a decemberben esedékes törlesztőrészletek elengedésére vonatkozó kedvezményed.

Nézd meg, a te pénztárcádnak  melyik személyi kölcsön állna a legjobban!

Mennyit buksz, ha nem most igényeled? A számok magukért beszélnek

700 ezer forint összegű személyi kölcsön igénylése esetén – 3 éves futamidővel számolva – a havi törlesztőd 24.100 forint. Ha ezt az összeget még január 27. előtt igényled és a kölcsönt január 29-ig meg is kapod, a 3 év alatt 867 607  forintot fizetsz vissza.

Ha nem sikerül tartanod a határidőt, a teljes visszafizetésed ennél 72 300 forinttal lesz több.

Szerencsére csak a törlesztő elengedésére vonatkozó akció szűnik meg, a 2%-os kamatkedvezmény nem.

Kik rúgnak még labdába?

Továbbra is sok bank kínál akciós, vagy alapból igen kedvező kamattal személyi kölcsönt. Akár egy millió forintot is igényelhetsz, ha rendelkezel a bank által előírt minimális jövedelemmel.

Ahhoz azonban, hogy eséllyel meg is kapd ezt a jelentős összeget, 200 ezer forint feletti havi jövedelemmel kell rendelkezned.

Ilyen kamat mellett vehetsz fel egy millió forintot

Magasabb jövedelemmel magasabb hitelt is igényelhetsz. Persze csak azért, mert többet kaphatsz, ne vegyél fel több hitelt, csak amennyire valóban szükséged van.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.