MNB alapkamat 0.90 % EKB alapkamat 0.00 % REGISZTRÁCIÓ

Vasárnapi nyitva tartás a minta-országunkban: 05:00-23:00

 • 2016.01.19.
 • szerző: bankmonitor

Van egy ország a hanyatló Nyugaton. Ausztria. Minta értékkel bírt számunkra a vasárnapi zárva tartás kialakításánál. Hétvégén megkockáztattuk, hogy a teljes romba dőlés előtt még síelünk egyet náluk. Kerestem az interneten a szombati nyitva tartást és ekkor csapott belém a villám. A családellenesek vasárnap is nyitva vannak! Nem „piacosodva”, hanem úgy rendesen… 05:00-tól 23:00-ig. Természetesen mi magyarok szombaton bevásároltunk. Mert hát azért, mégis csak tartsuk magunkat az alapszabályhoz…

A Schladmingban található Billa nyitva tartása:

Ha esetleg valaki részletesebben utána szeretne járni:

http://www.meinkauf.at/filialen/schladming/billa/alte-bundesstrasse/o-20019

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

Szakértői cikkek

Vállalatfinanszírozási hírek

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Orosz taxiárak

  Habár az orosz gazdaságra a totális állami kontroll és intézményes korrupció jellemző, van egy üdítő kivétel, a moszkvai taxipiac. Ez teljesen liberalizált, önszabályozó üzemmódban megy,...

 • RSM Hungary blog

  Indokolt lenne az új Jöt. változtatása

  Az új jövedéki törvény még életbelépése előtt módosításra került, de úgy tűnik, hogy a gazdálkodóktól érkező észrevételek, valamint az általános eljárásjogi háttér változása elkerülhetetlenné teszi az ismételt módosításokat. A jövedéki engedélyeseknek előírt pénzügyi biztosíték és a kötelező tárolókapacitások meghatározása is kérdéseket vet fel.

 • Pénzkérdés

  Tech óriások írtak nyílt levelet Donald Trumpn

  Többek között a Facebook, az Amazon és a Google is arra kéri az amerikai miniszterelnököt, hogy folytassa Barack Obama DACA-programját, amely az Amerikába illegálisan bevándorló gyermekek védelméről és segítéséről szól. [...] Bővebben!

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul. [...] Bővebben!