Vége! Megszűnik a legkedveltebb ingyenes lakástakarék!

Vége! Megszűnik a legkedveltebb ingyenes lakástakarék!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-02-15 Frissítve: 2017-02-14
 

Már csak február 26-ig van lehetőséged kihasználni azt a lakástakarék akciót, amellyel a legtöbben élnek, és ezáltal jelentős összeget spórolnak meg jelenleg. Népszerűségét annak köszönheti, hogy nem kell kifizetni a számlanyitási díjat, és ezért cserébe nem is sóznak rád plusz terméket. Ezzel akár 76 ezer forintot is megspórolhatsz még az utolsó pillanatokban!

Nem egészen két heted maradt, hogy a jelenlegi feltételekkel ingyenesen köss Erste EgyOtthon 0149 lakástakarékot! Ez az egyetlen olyan lakástakarék akció, amely

  • bármilyen havi befizetés és megtakarítási idő esetén elengedi a számlanyitási díjat,
  • és nem kell hozzá bankszámlával, vagy egyéb termékkel rendelkezned!

Ezek a kedvező feltételek azonban csak akkor érvényesek, ha a lakástakarékot nem bankfiókban, hanem például a Bankmonitornál igényeled.

Mi lesz február 26. után?

Szerencsére marad még akciós ajánlat ezen kívül is, azonban ezek több kötöttséggel járnak. A legjellemzőbb, hogy a díjmentes szerződéskötésért cserébe bankszámlát, biztosítást, vagy egyéb pénzügyi terméket kell igényelned az adott szolgáltatónál. Jelenleg az OTP Lakástakarék és az Aegon Lakástakarék is kínál ilyen feltétellel kedvezményes lehetőségeket, valamint az Erste Lakástakarék saját bankfiókjaiban szintén csak bankon belüli számlavezetés ellenében biztosítja az ingyenes ajánlatot.

Kamatbónusz
29 000 Ft-tól 4 342 500 Ft-ig
Bankmonitor
A várhatóan legkedvezőbb ajánlatok
Most kamatbónusszal
gyűjthető össze lakás célra.
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatba és az Online Lakástakarék Pénztár promóciós szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
Hiba történt

    Ezen kívül nem csak olyan akció létezik, amely esetén ingyenes a számlanyitás. A kezdeti díjból adnak néhol 50%-os kedvezményt, vagy éppen egy havi befizetéssel (betétösszeggel) egyező mértékűre csökkentik a számlanyitási díjat. Ezek azonban ugyanúgy feltételhez kötöttek.

    Természetesen a legnagyobb pénzügyi előny az ingyenes szerződéskötés esetén érhető el. Hiszen minél alacsonyabb a kezdeti költség, annál magasabb hozamot érhetsz el a lakástakarékkal (ha minden egyéb feltétel egyforma). Ezt az EBKM (Egységes Betéti Kamatláb Mutató) értékéből is láthatod.

    Azonban egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni, amelyet az EBKM nem mutat! Amikor plusz termékre kell szerződnöd valamilyen akcióért cserébe, mindig vizsgáld meg a kapcsolódó költségeket! Ha ezekkel is számolsz, már nem biztos, hogy mindig megéri az akciós terméket igénybe venni.

    Hirdetés
    Hirdetés