Banki ajánlatok begyűjtése

Bankmonitor

Banki termékek összehasonlítása

Növekedési Hitel - NHP max. 2,5%-os kamattal

Adj új lendületet cégednek

A program sikerét bizonyítja, hogy már több mint 21 000 vállalkozás élt a Növekedési Hitelprogram által kínált kedvezményes finanszírozással.

Kaphat-e a cégem NHP hitelt?

Mi az a Növekedési Hitel?

A Növekedési Hitelprogramon keresztül vállalkozásod minimum 3 millió, legfeljebb 10 milliárd forintot vehet fel,  a hitel teljes futamideje alatt rögzített max 2,5%-os kamatozással.

Mire vehető fel?

A hitel elérhető beruházásokhoz, telephely vásárláshoz,  haszongépjárművek-, gépek-, eszközök beszerzéséhez, részesedés vásárláshoz, stb., teljes futamidő alatt rögzített max. 2,5%-os kamatozás mellett.

Milyen futamidőre?

A maximális futamidő 10 év. Ingyenes előtörlesztés (lejárat előtti visszafizetés) lehetséges.

Melyik banktól igényeld?

A bankok adhatnak eltérő ajánlatokat a 0%-2,5%-os sávon belül, így fontos több helyről ajánlatot kérned, hogy megversenyeztesd a bankokat a legjobb ajánlatért.

Válaszd a legjobb feltételeket nyújtó bankot

Amennyiben céged jogosult a Növekedési Hitelre, a bank maximum 2,5%-os éves kamatot kérhet a finanszírozásért cserébe.
A bankok adhatnak eltérő ajánlatokat a 0%-2,5%-os sávon belül. Versenyeztesd meg a bankokat a Bankmonitor tapasztalatait felhasználva. Nézd meg, hogy a céged kaphat-e Növekedési Hitelt, és kérd ingyenes hitelügyintézésünket, segítünk cégednek megtalálni a legjobb Növekedési Hitelt.

Mire használhatod a Növekedési Hitelt?

 • Beruházás finanszírozásra
 • Részesedés vásárlásra
 • EU-s támogatás előfinanszírozására

Kaphat-e a céged 2,5%-os (NHP) hitelt?

Kalkulátorunk segítségével most megtudhatod, hogy céged kaphat- e kedvezményes hitelt.

Miben különbözhetnek a bankok ajánlatai?

Nézzünk egy élő példát. Egy társaság azzal keresett meg minket, hogy NHP hitelből szeretne beruházást megvalósítani. A hitelt igénylő cég abszolút hitelképes, a fő kérdés az volt, hogy milyen összeget és milyen futamidőre kaphat. A vállalati hitelezésben aktív bankokat kerestük meg a hiteligény bemutatásával. Nagyon hamar egyértelművé váltak a következő különbségek:

 • Eltérő hitelösszeg

  Az egyes bankok eltérő mértékben adnak hitelt ugyanahhoz a tranzakcióhoz (a megajánlott hitel alsó és felső határa között 40%-os különbség volt).

 • Van aki nem ad hitelt

  Volt olyan bank, mely elutasította a hiteligényt, ezzel szemben másik 3 bank aktívan versenyzett a cégért. Tanulság: nem szabad elhinni, hogy nem kaphatunk hitelt, ha egy bank elutasítja az igényünket.

 • Eltérő futamidő

  Egy fix kamatozású, ingyenesen előtörleszthető hitel esetén nem mindegy, milyen futamidőre kapja meg a cég a hitelt. Ugyanazon hiteligénynél találkoztunk 5 éves és 7 éves futamidő maximummal. A plusz két év alacsonyabb éves visszafizetést és hosszabb időre rendelkezésre álló forrást jelent.

 • A bank által elvárt fedezet

  A hitelszerződésben a bankok egészen változatos fedezeti követelményeket köthetnek ki. Fontos szempont lesz a tulajdonosnak, hogy a privát ingatlanjára is jelzálog kerül, vagy a beruházás tárgya és a készfizető kezesség elegendő.

 • Kamat

  Lehet 2,5%-nál kevesebb? Igen! Amennyiben egy sikeresen működő cégünk van és stabil üzleti koncepciónk a hitelfelvételhez kapcsolódóan, akkor igen. Fontos tudni azonban, hogy 100-ból 2-3 cég kap alacsonyabb kamatszinten hitelt. De ők is csak akkor, ha profin kezelik a hiteligényüket!

Kapcsolódó tartalmak

59587967 - crowdfunding, investing into ideas, funding project by raising monetary contributions, venture capital flat design colorful vector illustration concept

Hitel vagy tőke? A ma elérhető vállalkozói források

2016.09.23

Ma a magyar vállalkozók számára 8-10 különböző hitel és 3-4 különböző tőkeforrás áll rendelkezésre. Mi mennyiért és kinek elérhető – a Bankmonitor.hu piaci körképe forintra váltható információkkal.

35030253 - one coin set upright, towers over other

Vállalkozói hitel fix 1,5%-os kamaton? Szerintünk megéri

2016.09.21

Egy kiemelten kedvező vállalati hitel lehetőség felett siklik el a vállalkozók figyelme, pedig akár fix 1,5%-os kamaton is elérhető egy kevésbé a figyelem középpontjában lévő lehetőség. Eléri-e az ingerküszöbünket egy...

antiquemarket20160919

Magyarország már nem bóvli!

2016.09.19

Legalábbis péntektől már két hitelminősítőnél is befektetésre ajánlott kategóriába tartozik az ország. Mit jelent ez neked? Olcsóbb lesz a kenyér hiteled, vagy csak a befektetéseid fognak jobban teljesíteni? Jobb hely...

ujkep160914

Kedvezményes vállalati hitel mustra

2016.09.14

Szinte minden vállalkozó számára, szinte minden hitelcélra ma már elérhető valamilyen kedvezményes hitel. A bankok többsége nem tudja ügyfeleinek felkínálni az összes kedvezményes hitelt, így érdemes a saját banktól függetlenül...

Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérdezz minket