Akciós ERSTE lakástakarékok, kizárólag a Bankmonitornál!

8 éves ERSTE lakástakarék
 • 20 000 Ft havi befizetés
 • 2 505 998 Ft teljes megtakarítás
 • 6,28% EBKM
576 000 Ft Állami támogatás
ÉRDEKEL
A LEGGYAKRABBAN VÁLASZTOTT
6 éves ERSTE lakástakarék
 • 20 000 Ft havi befizetés
 • 1 877 620 Ft teljes megtakarítás
 • 8,16% EBKM
432 000 Ft Állami támogatás
ÉRDEKEL
10 éves ERSTE lakástakarék
 • 20 000 Ft havi befizetés
 • 3 135 630 Ft teljes megtakarítás
 • 5,11% EBKM
720 000 Ft Állami támogatás
ÉRDEKEL

Miért jársz velünk jobban, mint a bankfiókban?

 • Minden részletet megtudhatsz, hasznos tippeket nyújtunk Neked
 • 30%-os állami támogatást kapsz lakáscélra
 • Szolgáltatásunk díjmentes, személyre szabott kalkulációt készítünk
 • Bankfióki sorban állás nélküli, gyors ügyintézés
 • Egyedi kedvezmények
Nagy Ildikó

„Nem minden lakástakarék egyforma. Minél jobban megérted, annál okosabb döntést tudsz majd hozni.”

Nagy Ildikó, lakástakarék szakértő

Nyiss akciós ERSTE lakástakarékot!
Most ajándék utalvánnyal!

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

*4 éves megtakarítás esetén 4 000 Ft, 5 éves esetén 20 000 Ft, 6 éves esetén 24 000 Ft, 8 éves esetén 32 000 Ft és 10 éves megtakarítás esetén 40 000 Ft értékű Erzsébet utalványt ajándékba, továbbá 6, 8 és 10 éves megtakarítás esetén kedvezményes számlanyitást biztosítunk, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet és legalább 1 darab, havi 20 000 Ft-os Erste EgyOtthon 0159 Lakástakarék szerződést kötsz, melynek első és második havi befizetése a számlanyitási díjjal együtt megtörténik.
20 000 Ft feletti havi megtakarítás esetén minden további 5 000 Ft-os betétösszegre az adott megtakarítási időhöz tartozó Erzsébet utalvány negyede jár. Erste lakástakarék után járó Erzsébet utalvány példák
Amennyiben a szerződések elindulását az Erste Lakástakarék a Bankmonitor Partner Kft. részére visszaigazolta, valamint a szerződések után járó jutalékot elszámolta, az ajándékutalványt postázzuk címedre vagy átveheted irodánkban az első és második havi megtakarítás, számlavezetési díj és a számlanyitási díj befizetését követő 2 hónapon belül. 4 és 5 éves megtakarítási idejű szerződés esetén elegendő az első havi megtakarítás, számlavezetési és számlanyitási díj befizetésének visszaigazolása.
Az akció csak az online felületen leadott érdeklődés esetén érvényes illetve más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze!

Nyiss most ERSTE lakástakarékot és visszaadjuk a számlanyitási díjat Neked!

 • Most minden minimum 6 éves ERSTE lakástakarékhoz 24 000 Forint értékű Erzsébet Utalványt adunk ajándékba*
 • Ugyanazt a lakástakarékot kapod (a 30%-os állami támogatással), csak jobban megéri Neked
 • Minden szerződéshez odaadjuk az ajándék utalványt (ha 3 szerződést kötsz, akkor 3×24 000 Forint értékű utalványt adunk*)
 • A fentiek mellett élvezheted a lakástakarék előnyeit: 72 000 forint támogatás évente, teljes állami garancia, 0%-os kamatadó

Így köthetsz ingyenes lakástakarék szerződést

Add meg elérhetőségeidet, hogy visszahívhassunk
Így szakértőnkkel még egyszer át tudjátok számolni, hogy mivel jársz a legjobban! (Azt is megtudhatod hol van számlanyitási akció)
Tedd fel a kérdéseidet, amik felmerültek keresés közben
Éves szinten több ezer lakástakarék érdeklődőt szolgálunk ki, így biztos, hogy neked is tudunk segíteni.
Köss szerződést kényelmesen és egyszerűen
Ha minket választasz, nem kell bankfiókba menned és kihagyhatod a sorban állást, megkötjük a szerződést és elintézzük az összes papírmunkát helyetted!
Spórolj velünk időt és pénzt
Szolgáltatásunk teljes egészében díjmentes, valamint a szakértő kollégánk a teljes ügyintézést leveszi a válladról, így rengeteg időt spórolsz meg.

Nyiss akciós ERSTE lakástakarékot!
Most ajándék utalvánnyal!

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Lakástakarék kalkulátor

Segítünk megtalálni a legjobb lakástakarékot gyorsan és egyszerűen

Gyakran ismételt kérdések

 • Ki kaphatja meg a 30%-os állami támogatást?

  Bárki, akinek még nincs a saját adószámán lakástakarék szerződés, és a megtakarítást lakáscélra fogja felhasználni. Ezen kívül legalább 4 évig szükséges a lakástakarékba félretennie, ennyi a minimális megtakarítási idő, amelyre az állami támogatás jár. Nincs életkori megkötés, és azt sem vizsgálják, van-e már ingatlan tulajdonod.

 • Mire használható fel a lakástakarék?

  Csak akkor jár a lakástakarék lényegét adó 30%-os állami támogatás, ha a végén lakásvásárlásra, építésre, bővítésre, korszerűsítésre, felújításra költöd. Ezen kívül fizethetsz belőle vissza az előbb felsorolt célra felvett lakáshitelt is. Sőt! A pénzt emellett fordíthatod lakásbérleti vagy lakáshasználati jog megvásárlására, amibe beletartozik a nyugdíjasházban vehető élethosszig tartó bérleti vagy lakáshasználati jog is.

 • Hogyan tudom igazolni a lakáscélú felhasználást?

  Lakásvásárlás esetén be kell mutatnod az adásvételi szerződést. Építés, bővítés, felújítás, korszerűsítés esetén utólag kell igazolnod a felhasználást. Legalább annyi számlát kell bemutatnod a vásárolt anyagokról, szolgáltatásokról, mint amennyi pénzt a lakástakarék utalt neked. Lakáshitel visszafizetése esetén pedig a banki hitelszerződés, és egy banki tartozásigazolás szükséges. Fontos, hogy mindegyik esetben kérik az érintett lakás, ház tulajdoni lapját is az igazoláshoz!

 • Hogyan működik a lakástakarék-pénztár? Mi a folyamata?

  Először havonta félreteszel egy neked megfelelő összeget, amely egy szerződés esetén maximum 20 ezer Ft lehet. Erre évente betéti kamatot és a befizetésed 30%-ának megfelelő állami támogatást kapsz. Minimum 4, maximum 10 évig takarékoskodhatsz (=megtakarítási időszak), majd ha lejárt a megtakarítási időszak, 3 hónap kiutalási időszak következik (ezalatt döntöd el, mire fordítod a pénzt, és benyújtod a szükséges papírokat, valamint egyéb adminisztráció történik). A felhasználáskor kérheted a lakástakarék által kínált lakáskölcsön részt is, de ez sosem kötelező! A végén tehát lakáskölcsönnel vagy anélkül elköltöd a választott lakásra, és igazolod.

 • Kell-e hitelt felvenni? Mi a hitelfelvétel feltétele?

  Minden lakástakarék kínál lakáskölcsönt, de sosem kötelező felvenni! Te döntesz erről, amikor lejárt a megtakarítási időszak, és levélben megkeres a lakástakarék. Ha szeretnéd a hitel részét is felvenni, szükséges megfelelő jövedelem, valamint kölcsönösszegtől függően ingatlanfedezet. Ugyanolyan hitelbírálat történik, mintha banki hitelt vennél fel, tehát a hitelfelvétel feltétele, hogy hitelképes legyél.

Hogyan kaphatod meg a 30% állami támogatást?

1

Keresés


Versenyeztesd meg a különböző lakástakarék-pénztárakat, és válaszd a legjobbat!
2

Érdeklődés


Add le érdeklődésed a választott lakástakarékra, és szakértőnk visszahív.
3

Visszahívás


Átbeszéljük a részleteket, megválaszoljuk a kérdéseid, segítünk a végleges döntésben.
4

Szerződéskötés


A szerződést minden esetben szakértőnk segítségével és az általad kiválasztott lakástakarékkal kötöd.
30 %
Állami támogatás
tetszőleges lakáscélra
4
Lakástakarék-pénztár
független összehasonlítása
1221
Elindított szerződés
a Bankmonitoron keresztül

30% állami támogatás lakáscélra

Magyarország egyik kedvenc megtakarítása, amivel könnyebben és gyorsabban érheted el lakáscélod.

LAKÁSTAKARÉKOK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Kapcsolódó tartalmak

OTP vagy Erste lakástakarék – Melyiket válasszam?

2018.03.13

Alapvetően azt gondolnánk, hogy lakástakarékok között nem lehetnek különbségek, pedig több jellemző mentén eltérhetnek az egyes szolgáltatók ajánlatai. Mostani cikkünkben az OTP és az Erste lakástakarék konstrukcióit hasonlítottuk össze, amelyek...

A hét, amikor reményt kaptak a régi szocpolosok!

2018.03.11

Hogyan változik a korábban szocpolt igénylők helyzete a CSOK igénylésénél, vagy éppen hogyan spórolhatsz adót a befektetéseiden? A héten többek között ezekkel a pénzügyi témákkal foglalkoztunk, most pedig egy kis...

Elegáns fiatalember lekési a buszt

A katások sem csúszhatnak le az állami támogatásról

2018.03.08

Gyakran szinonimaként kezeljük az állami támogatás és az adó-visszatérítés fogalmát, amelyet bizonyos megtakarítási célok esetén elérhetünk, pedig óriási különbségek vannak a két kedvezmény között. Már csak azért sem szabad összekeverni...