A kötelező elektronikus fizetés bevezetését segíti a Fizetési Pont

A kötelező elektronikus fizetés bevezetését segíti a Fizetési Pont
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-07-17
 

Az elmúlt időben több olyan gazdasági bejelentést tett a Kormány, ami nagymértékben befolyásolja a vállalkozások működését: Az elektronikus fizetés biztosításának kötelezővé tétele, a POS terminál beszerzés állami támogatásának meghosszabbítása, a számlaadatszolgáltatás a NAV felé és még sorolhatnánk. Ezen intézkedések mind egy irányba terelik a magyar gazdaságot. A Fizetési Pont mindent megtesz annak érdekében, hogy az új szabályoknak való megfelelés minél gördülékenyebben és egyszerűbben megtörténhessen.

Kötelező elektronikus fizetés

Július 3-án, pénteken a Parlament megszavazta a 2021-es költségvetést, melynek részeként módosították a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvényt. Ennek értelmében az online pénztárgépet használó kereskedők kötelesek biztosítani a vevők számára az elektronikus fizetés lehetőségét és annak folyamatos rendelkezésre állását.

Gyakorlatban ez az intézkedés első sorban a POS terminálok használatát támogatja, hiszen az online pénztárgépet használó boltokban a terminál biztosítja a leggyorsabb és legegyszerűbb fizetési lehetőséget a vevők számára.

A Fizetési Pont korszerű, úgynevezett okos POS termináljai alkalmasak az egyérintéses fizetésre is, amivel minimalizálják az eladó és a vevő közötti érintkezést és felgyorsítja a fizetési folyamatot. A terminálok nemcsak a bankkártyával, hanem az okostelefonokkal történő egyérintéses fizetést is támogatják, aminek segítségével sok esetben még a PIN kód beütésére sincsen szükség.

Hirdetés

Hirdetés

80.000 forintos állami támogatás

A Magyar Kormány 2021. június 30-ig meghosszabbította a POS terminál telepítést célzó állami támogatási programját. A támogatás célja a piac bővítése, ezáltal nagymértékű anyagi segítséget nyújt a vállalkozások számára a POS terminál beszerzése és üzemeltetése során.

A Fizetési Pontnál továbbra is igényelhető a 80.000 Ft-os vissza nem térítendő állami POS támogatás, melyet azon üzletek automatikusan kapnak meg, amelyek 2017. november 1-jén még nem rendelkeznek kártyás fizetéssel. A támogatást a vállalkozások két éven keresztül havi részletben kapják így csökkentve a terminál fenntartási költségeit.

POS terminál kedvezmény

A koronavírus által okozott vészhelyzetben a Fizetési Pont kedvezményesen biztosított POS terminált, annak érdekében, hogy így is segíteni tudjon a vírus terjedésének megfékezését. A vészhelyzet ugyan elmúlt, de a Fizetési Pont POS terminál kedvezménye továbbra is elérhető!

Új POS terminál igénylése esetén 2020. augusztus 31-ig a következő, rendkívül kedvezményes feltételeket biztosítja a Fizetés Pont:

  • Telepítési díj: 0 Ft
  • Internet díj: 0 Ft
  • Szolgáltatási díj: 0 Ft
  • Termináltelepítés 3 napon belül

A Fizetési Pont kedvezményes POS terminál ajánlatával és a vissza nem térítendő 80.000 forintos állami támogatással a legkedvezőbb ajánlatot nyújtja a vállalkozások számára, ezzel megkönnyítve ez átállást az elektronikus fizetési módra.

Igényelje most Fizetési Pont POS terminálját és használja ki a kedvezményeket!

 

Hirdetés
Hirdetés