Bankmonitor.hu pénzügyi tanácsadás

szerző: Bankmonitor.hu
2013. 07. 25.

Ma Magyarországon szinte mindenkinek van legalább egy ismerőse, vagy családtagja, aki borzasztóan rosszul járt azzal, hogy találkozott egy pénzügyi tanácsadóval, vagy megkérdezte egy banki szakember véleményét. A tanács ingyen volt és nagy valószínűséggel pont ez a probléma.

Az ingyenes szolgáltatás mögött ugyanis minden esetben a tanácsadó értékesítési szándéka húzódik meg. Egyszerűen el kell adnia egy (általában méregdrága) terméket, vagy csupán teljesíteni kell a bankfiókban a felettesek által megfogalmazott értékesítési célt. Ettől függ a látszólag ingyenes tanácsadó kompenzációja.

A Bankmonitor.hu szolgáltatása már szellemiségében is más. Hazánkban szinte egyedülálló módon olyan tanácsadást valósítunk meg, ahol nem bújunk az ingyenesség csalóka köntöse mögé, hogy különböző termékekre beszéljük rá az érdeklődőket. Szolgáltatásunkért fizetni kell, de ez a költség többszörösen megtérül!

Kinek ajánljuk?

Pénzügyi tanácsadásunkat bárki igénybe veheti, de a legtöbb értéket valószínűleg azok látják majd benne, akik rendelkeznek ötmillió forint, vagy afeletti megtakarítással. Ilyen összegnél ugyanis már nagyon könnyen számszerűsíthető, amit tanácsaink segítségével megspórolhatsz.

Minél nagyobb a vagyonod nagysága, annál többet tudsz megspórolni a tanácsadásunkkal, nem véletlen, hogy a leghálásabb visszajelzések eddig azoktól az ügyfeleinktől érkeztek, akiknek néhány tíz, vagy akár néhány százmillió forintos vagyont tekintettünk át. Tapasztalataink szerint privátbanki ügyfeleknek éves szinten akár milliós nagyságrendű megtakarítást tudunk összehozni.

Visszajelzések eddigi ügyfeleinktől

„Végre azt kaptam, amit vártam egy pénzügyi tanácsadástól!”
Sáfrány Zsolt

„Szinte semmiség azért, hogy kapsz egy jól átlátható megoldást a pénzügyeidre, választ kapsz a kérdéseidre, megerősítést nyernek a gondolataid, hosszú távon előre tudsz tervezni, elérhetővé válhatnak a céljaid, folytassam? Én nyugodt szívvel ajánlom ezt a szolgáltatást!”
Mészáros Péter

„Nem turkálok senki zsebében, de a tanácsadási díj cca. egy tank benzin ára… Én mindenesetre jobban állnék, ha korábban találkoztam volna a Bankmonitor csapatával.”
Váci Zoltán

Mit nyújt a Bankmonitor.hu pénzügyi tanácsadása?

 1. Áttekintjük élethelyzeted, vagyonod és pénzügyi céljaid.
 2. A pénzügyi célokhoz hozzárendeljük a megfelelő megoldásokat. Azt, ami az számodra a legmegfelelőbb és nem azt, ami a bank vagy más szolgáltató számára a kívánatos
 3. A jelenleg meglévő termékekből megszüntetésre javasoljuk a célokkal nem harmonizálókat.
 4. Megvizsgáljuk a jelenleg használt pénzügyi szolgáltatások költségszintjét, van-e kedvezőbb.
 5. Elmagyarázzuk, hogy melyik pénzügyi megoldástól mit várhatsz, milyen költségszint és milyen kockázat mellett.
 6. Megszüntetjük az önmagukban ellentmondást képviselő helyzeteket és figyelmeztetünk, ha nem reálisak a célkitűzéseid. Ilyen például: „szeretnék éves szinten 10% hozamot minimális kockázat mellett”.
 7. Javaslatot teszünk, hogy mennyi pénzt tarts adókímélő pénzügyi termékekben.
 8. Megmutatjuk, hogy milyen államilag támogatott megtakarítási, vagy hitel termékeket érdemes használnod.
 9. Mindeközben a meglévő és megcélzott vagyont komplexitásában vizsgáljuk, nem csak a pénzügyi elemeke

Mi az, amit ne várj

Néhány egyszerű és közérthető tippen kívül nem adunk adózással kapcsolatos útmutatást és biztosan nem adunk konkrét befektetési tanácsokat. Nem adunk tuti tippeket, hogy éppen melyik részvénybe, vagy befektetési alapba érdemes befektetni.

Találkozónk során meg fogod érteni, hogy saját vagyoni helyzetedre sokkal nagyobb hatással van a tiszta struktúra, a termékösszetétel kiválasztása, mint a spekulatív döntés, a „most éppen mibe érdemes befektetni?” Ez utóbbi vonatkozásban majd segítségedre lesz pénzügyi szolgáltatód, de már úgy, hogy pontosan el tudod kerülni a „túlkapásokat”, az irracionális kockázat felvállalását.

Kérd szakértőnk segítségét, add meg elérhetőségeidet a lenti mezők kitöltésével!

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Mennyibe kerül?

A hosszú évekre visszanyúló tapasztalataink azt mutatják, hogy minél nagyobb az áttekintendő vagyon, tanácsadóinknak annál több terméket, szolgáltatót, információforrást kell átböngésznie ahhoz, hogy megszülethessen az optimális megoldás. Éppen ezért díjazásunk is a bruttó (hitelekkel növelt) vagyonnal arányos.

Választhatsz továbbá, hogy

 • csak az olcsóbb megoldást jelentő egyszeri szóbeli beszélgetést választod, melynek időtartama 2 óra,
 • vagy szeretnél a fent említett beszélgetésen felül egy pontos írásbeli összefoglalót is a javaslatainkról, hogy később bármikor levehesd azt a polcról (terjedelme általában 10-30 oldal).
Az árak a 27% ÁFA-t nem tartalmazzák!

Vagyon-
arányos díj

Minimum díj (HUF)

Maximum díj (HUF)

Szóbeli tanácsadás

0,50%

30 000

200 000

Szóbeli tanácsadás +

javaslatokat összefoglaló dokumentum

1,00%

60 000

400 000

Bizton állítjuk, hogy egyetlen jó döntéssel többszörösen megtérül tanácsadásunk költsége. Eddig 99%-os valószínűséggel kizárólag olyan pénzügyi szakemberekkel találkoztál, aki valamilyen termék eladásában közvetlen érdekeltséggel bírt (banki alkalmazottak, vagy tanácsadók). Egészen biztos lehetsz benne, hogy az „ingyenes” tanácsadás a nap végén sokkal többe kerül, mint a független és objektív tanácsadásért kifizetett összeg. Ráadásul az „ingyenes” tanácsadás esetében legtöbbször nem, vagy csak túl későn tudod meg, hogy milyen árat fizettél valójában.

Hogyan zajlik?

A Bankmonitor.hu csapatát számos nagyon komoly pénzügyi képzettséggel valamint előadói és munkatapasztalattal rendelkező kolléga erősíti. Ők azok, akik a garanciát jelentik arra, hogy a tanácsadást igénybe vevő ügyfél elégedetten távozik tőlünk. Nem véletlen, hogy rendszeres szakértői szereplők vagyunk hazánk összes mértékadó médiumában.

Ha az itt szereplő űrlapot kitöltve jelzed igényed tanácsadásunkra, kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben és időpontot egyeztettek a személyes találkozóra. Elemi érdeked, hogy a személyes találkozó előtt minél több információt ossz meg a kollégánkkal lehetőleg írásban, hisz ezzel megkönnyíted a felkészülésünket és biztosítod, hogy a legtöbb értéket hozhasd ki Magadnak a találkozóból. Persze ha ez idegen Tőled, úgy is dönthetsz hogy csak szóban, a személyes találkozón beszélsz nekünk pénzügyeidről.

Ha írásbeli visszajelzést is kérsz a helyzeted értékeléséről és a javaslatainkról, azt jelezheted előre, vagy kérheted a személyes találkozón is. A dokumentum átadásának idejét és módját mindig a tanácsadónkkal tudod egyeztetni. A tanácsadáshoz nem szükséges a fizikai jelenlét, gyakran segítünk külföldön élő magyaroknak Skype-on vagy egyép hasonló szoftveren keresztül is.

Legutóbb ilyen esetekben segítettünk

 • Több tízmillió forint megtakarítással nyugdíjba vonult úriember befektetéseinek kockázati szintjét csökkentettük, mivel bizonyíthatóan teljesen feleslegesen sok kockázatot vállalt fel.
 • Egy cégtulajdonos számára harmonizáltuk a cégen belüli és a magán megtakarításainak összetételét.
 • Egy igen jelentős mértékű, Svájcban kezelt privát banki portfólió esetében olyan ellentmondásokat tártunk fel, mely azonnali szerződés megszüntetéshez vezetett.
 • Egy színtisztán ingatlanokból álló befektetési portfóliót racionalizáltunk az újonnan keletkező szabad pénzek számára új típusú megtakarítási formák azonosításával.

4 Hozzászólás

 1. fekecs

  Családiház korszerűsítési pályázatot nyújtok be és a feleségem ill.a saját lakástakarékomból kívánom finanszírozni a beruházást. A pályázat az én nevemen fut. A pályázat kiíró is és a lakáskassza is eredeti számlát kér jelen információm szerint. Hogyan oldható ez meg ?

  2016.08.07.10:53

  1. bankmonitor.hu

   Kedves Fekecs! Hiteles másolatot kell készíttetni.

   2016.08.07.13:11

 2. Falus Katalin

  Érdeklödöm,hogy foglalkoznak-e ingatlanra vonatkozó tanácsadással is,ugyanis rendelkezem saját tulajdonu családiházban lakással, örökös nincs, 68 éves vagyok , nem szeretném az államra hagyni.,
  élni szeretnék….lazábban mint a nyugdijamból..Tudnak e ezzel is foglalkozni? Köszönettel

  2017.02.14.07:53

  1. bankmonitor.hu

   Kedves Falus Katalin!

   Kérem adja le érdeklődését a honlapunkon, és felhívjuk, hogy megbeszéljük miben tudunk segíteni!

   2017.02.22.15:47

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Kapcsolódó tartalmak

Céges megbeszélés laptoppal

Nagyot robbantanak a fintech cégek, de mire elég ez?

2018. 06. 23.

Egyre többet lehet ma hallani a fintech cégekről, vagyis az olyan pénzügyi szolgáltatókról, amelyek valamilyen szempontból forradalmasítják a hagyományos pénzügyeket. Az biztos, hogy számos újdonság már rendelkezésre áll, azonban távol...

Szaúd-Arábia nyert, amivel nagyon sok pénz jár együtt

2018. 06. 22.

Fontos döntésre jutott az MSCI, az indexszolgáltató jövő nyártól a feltörekvő piaci indexébe teszi Szaúd-Arábiát. Óriási pénz érkezhet intézményi befektetőktől jövőre az országba, ami jótékony hatással lehet a tervezett olajcég...

Blogajánló

 • alapblog

  Záróra

  Egy régen neves cuki végleg bezárt, egy másik még csak átmenetileg, mert nincs munkaerő, egy harmadik étterem azt választotta, hogy vasárnap délutántól szerda délig zárva...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.