szÉPÍTŐK - TV2 szombat 12:15

A műsor egésze az ingatlanpiaci szegmenstől kezdve a lakás vásárlás, felújítás, építésen át, a kerttervezésen keresztül a lakberendezésig hasznos tippekkel, ötletekkel, praktikus tanácsokkal kíván segíteni a nézőknek, hogy ne csak egy lakást, ingatlant, hanem valójában otthont találjanak maguknak. Lakásvásárláskor számos ponton lehet nyerni és veszíteni nagy összegeket. Mit kell megnézni, mire kell figyelni, hogyan kell jól választani? Mi minden kérdésre találunk megoldást!

A videó indításához kattints a képre!

Ingatlanárak 2017-ben Budapesten

 

Az Ingatlan.com elemzői összehasonlították a régió ingatlanárait, a videóból kiderül vajon Budapest tényleg olyan drága, mint gondoljuk. Továbbá arra is fény derül, hogy hány évnyi keresetre lesz szükség egy átlagos ingatlan megvásárlásához akár Budapesten, akár Pozsonyban.

Vidéki és fővárosi ingatlanárak tekintetében azonos a helyzet a régió minden országában. Vagyis a fővárosok továbbra is drágák, míg az ország többi települése lényegesen olcsóbb ingatlanpiaci szemszögből.

Ha ingatlanvásárláson gondolkodsz, és lakáshitelre is szükséged lesz, használd kalkulátorunkat és nézd meg milyen törlesztő mellett juthatnál hozzá a kívánt összeghez.

Lakáshitel kalkulátor

Ft
év
Ft
Ft
Szerepelsz-e a KHR-ben?
A megadott adatok alapján 14 bank, 89 ajánlata közül választhatsz.

A várhatóan legkedvezőbb hitelek:


havi törlesztő

THM

A megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult egyetlen lakáshitelre sem, mert:

X Ft hitel Y év futamidőre
havi Z Ft-tól, Q % THM-től.
Tudd meg az összes részletet!

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!