Egy heted van még, hogy lecsapj a Fundamenta akciójára!

Egy heted van még, hogy lecsapj a Fundamenta akciójára!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-11-09 Frissítve: 2021-07-01
 

Nem fordul elő túl gyakran, hogy egy lakástakarékhoz olyan kedvezmény társuljon, amiért nem kell igénybe venni más terméket. A Fundamenta kamatbónusz akciója ilyen, viszont november 16-áig érvényes csak. Ha nem akarsz elesni az akár 12 ezer forintos pénzügyi előnytől, akkor egy heted van a döntésre.

Kereken egy hét van még, amíg Fundamenta lakástakarék szerződés kötése esetén jogosult leszel a 9%-os kamatbónusz akcióra. A Fundamenta korlátozott ideig hirdette meg magát az akciót, ami 2017. november 16-ig érvényes, vagyis jövő hét csütörtökig.

A kedvezmény úgy szól, hogy ha a havi megtakarítási összeg eléri a 19 900 forintot az új szerződésednél, akkor az első éves megtakarításra 9% bónusz kamatot adnak a normál betéti kamaton felül. Elméletileg a maximális kedvezmény 12 ezer forint lehet (egyösszegű 240 ezer forintos befizetés esetén), viszont ha havi befizetést választasz, akkor egészen pontosan 10 765 forintot kapsz a lakáskasszától.

Fontos tudni, hogy a pénzügyi előnnyel járó összeget (max. 12 ezer forintot) a Fundamenta külön tartja nyilván, arra kamatot, valamint kamatos kamatot nem lehet kapni. Akkor tudsz hozzájutni a kamatbónuszhoz, ha kiutalásra kerül sor, vagyis feltétel, hogy ne szűnjön meg idő előtt az LTP megtakarítás.

Egy korábbi cikkünkben bemutattuk, hogy például egy 4 éves szerződés megkötésekor, a megtakarítási összeg alapján a Fundamenta egyébként is a legjobb pozíciót foglalja el, a még egy hétig elérhető kamatbónusz akcióval viszont a korábbiakhoz képest nagyobb pénzügyi előnyre tehetsz szert. Akkor is, ha a Bankmonitoron keresztül kötöd meg a szerződést.

Nézd meg lakástakarék kalkulátorunkat és válogass az ajánlatok között. A Bankmonitor munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre bármilyen kérdés esetén, és ha úgy döntesz, akkor a szerződéskötésben is segítenek.

 

Hirdetés

Magyarország összes lakástakarék ajánlatát azonnal összehasonlíthatod a Lakástakarék kalkulátorunkkal. De itt nem állunk meg: Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors, munkaidőn kívüli ügyintézés és szerződéskötés.

Hirdetés