Betöltés

Ezek a vállalkozói számlák is akciósak maradtak

szerző: Bankmonitor.hu
2015. 01. 16.

A jelek szerint nagy sikernek örvend vállalkozói berkekben a CIB Bank még tavaly szeptemberben meghirdetett kampánya, ugyanis az eredetileg tegnap záródó regisztrációs időszakot mától meghosszabbította. Az akciónak köszönhetően pedig továbbra is az élmezőnyben marad a bank vállalkozói számlacsomagjaival.

Tavaly szeptember közepétől indította útjára a CIB Bank az ún. választható kedvezménycsomag kampányát, amelynek köszönhetően hosszú idő után újra a legjobb vállalkozói bankszámlák között szerepeltek számlacsomagjai. Nem meglepő, hiszen a kampány keretében a számlavezetési díjkedvezménytől kezdve a különböző tranzakciós (pl.: 50% díjkedvezmény az átutalásokból, vagy a készpénzfelvételi díjakból) és bankkártya kedvezményeken keresztül egészen az SMS tájékoztató szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezményekig lehet válogatni az ügyfeleknek. Sőt, a klasszikus számlavezetési kedvezményeken túl még a fizikai kártyaelfogadó terminálra (POS), valamint ennek virtuális testvérére az eCommerce szolgáltatásra is kapható kedvezmény.

A dolog igazi szépsége, hogy az új ügyfeleken kívül a meglévőek is igénybe vehetik a kedvezményeket, valamint akár fél évig minden megkötés nélkül élvezhetőek ezek (a kampánynak két időszaka van és csak a másodikban kell számlaforgalmi feltételeket teljesíteni ahhoz, hogy továbbra is járjanak a kedvezmények). Jelen írásunknak nem célja a kampány minden részletét teljes körűen bemutatni, de természetesen a számlacsomagok termékoldalán (CIB Bázis, CIB Mikro, CIB Elektronikus Üzleti Számla Plusz) minden fontosabb tudnivalót megtalálni.

A már CIB Banki ügyfeleknek egyértelműen azt javasoljuk, hogy éljenek az akció nyújtotta lehetőséggel, hiszen egy egyszerű regisztráció révén rengeteget spórolhatnak a vállalkozói számlavezetésen. Míg azon cégek, amelyek még nem ügyfelei a CIB Banknak, de felkeltette érdeklődésüket a lehetőség, érdemes egy pillantást vetniük a teljes piaci képre. Hozzátesszük, ez utóbbival a CIB Bank ügyfelei sem veszítenek!

Bankmonitor

Tudd meg kaphat-e hitelt vállalkozásod!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Blogajánló

  • alapblog

    Van hova feküdni

    Érdekes sorrend, két elöregedő ázsiai ország, a két német nyelvű ország és Kelet-Európa

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.