Ilyen jól még nem indult egy hétfő – Több tízezer forintot ér, ha most lépsz!

 • 2017.11.20.
 • szerző: bankmonitor.hu

A Bankmonitor története során először tartja meg a fekete péntek mintájára a Money Monday akcióját, ami azt jelenti, hogy ha valaki ma adja le érdeklődését valamely promócióban résztvevő termékre, akkor ahhoz soha nem látott ajándékot kap. Mindenki megtalálhatja a saját számítását, hiszen van speciális ajánlatunk bankszámlára, lakástakarékra, lakáshitelre, személyi kölcsönre és önkéntes nyugdíjpénztárra is.

Hagyományosan november végén szokták megtartani a fekete pénteket, ami arról híres, hogy igazán nagy akciókat lehet kifogni, aki azon a napon vásárol. Ebben az évben a fekete péntek november 24-ére esik, viszont mi a Bankmonitornál úgy döntöttünk, hogy nem kell eddig várni, és már aki a mai napon (november 20-án) leadja az érdeklődését egy promócióban lévő termékre, az soha nem látott kedvezményben részesül.

Gyakran előfordul, hogy egy-egy termékre adunk kisebb-nagyobb kedvezményt, azonban még korábban nem fordult elő, hogy egy nap erejéig összesen öt termékre is elérhető legyen nagyobb akció. Ha megnézzük, akkor a bárki által teljesíthető feltételek esetén 10-50 ezer forint közötti Erzsébet utalvány a nyeremény.

Ráadásul a kapott ajándék értéke többszörözhető. Például, ha valaki az akciós lakástakarék szerződésből többet is köt, akkor az ahhoz társított 30 ezer forintos utalvány is többszöröződni fog. Így az, aki már tervezte a számla nyitását, és több szerződésben gondolkozik, az Erzsébet utalvány formájában kiemelkedően nagy nyereményt is kaphat.

De a többi négy terméknél is hasonló logika érvényesül, a részletekért érdemes az oldalon tájékozódni vagy egy kollégánkkal felvenni a kapcsolatot.

Az alábbi linkekre kattintva az ajánlatokat részletesebben is áttanulmányozhatja:

Bármilyen kérdése is lenne az akcióval kapcsolatban, adja le érdeklődését az alábbi oldalon, és megkeressük!

 

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Hevülő gazdaságok, hevülő árfolyamok

  Az Inforádió „Párbeszéd a gazdaságról” című műsorában beszélgetett Virág Barnabás, az MNB ügyvezető igazgatója és Szabó László, a HOLD Alapkezelő elnöke a nagy jegybankok által gerjesztett...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.