Ilyen jól még nem indult egy hétfő – Több tízezer forintot ér, ha most lépsz!

2017. 11. 20. szerző: bankmonitor.hu

A Bankmonitor története során először tartja meg a fekete péntek mintájára a Money Monday akcióját, ami azt jelenti, hogy ha valaki ma adja le érdeklődését valamely promócióban résztvevő termékre, akkor ahhoz soha nem látott ajándékot kap. Mindenki megtalálhatja a saját számítását, hiszen van speciális ajánlatunk bankszámlára, lakástakarékra, lakáshitelre, személyi kölcsönre és önkéntes nyugdíjpénztárra is.

Hagyományosan november végén szokták megtartani a fekete pénteket, ami arról híres, hogy igazán nagy akciókat lehet kifogni, aki azon a napon vásárol. Ebben az évben a fekete péntek november 24-ére esik, viszont mi a Bankmonitornál úgy döntöttünk, hogy nem kell eddig várni, és már aki a mai napon (november 20-án) leadja az érdeklődését egy promócióban lévő termékre, az soha nem látott kedvezményben részesül.

Gyakran előfordul, hogy egy-egy termékre adunk kisebb-nagyobb kedvezményt, azonban még korábban nem fordult elő, hogy egy nap erejéig összesen öt termékre is elérhető legyen nagyobb akció. Ha megnézzük, akkor a bárki által teljesíthető feltételek esetén 10-50 ezer forint közötti Erzsébet utalvány a nyeremény.

Ráadásul a kapott ajándék értéke többszörözhető. Például, ha valaki az akciós lakástakarék szerződésből többet is köt, akkor az ahhoz társított 30 ezer forintos utalvány is többszöröződni fog. Így az, aki már tervezte a számla nyitását, és több szerződésben gondolkozik, az Erzsébet utalvány formájában kiemelkedően nagy nyereményt is kaphat.

De a többi négy terméknél is hasonló logika érvényesül, a részletekért érdemes az oldalon tájékozódni vagy egy kollégánkkal felvenni a kapcsolatot.

Az alábbi linkekre kattintva az ajánlatokat részletesebben is áttanulmányozhatja:

Bármilyen kérdése is lenne az akcióval kapcsolatban, adja le érdeklődését az alábbi oldalon, és megkeressük!

 

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

Kapcsolódó tartalmak

Bankszámlát szeretnél? Húszezressel csábít most a bank!

2018. 02. 07.

Egyedülálló akcióval állt elő az egyik bank, aminek keretében 20 000 forinttal ajándékozza meg az új bankszámlát nyitó ügyfeleit. Többféle számlacsomaghoz is jár a kedvezmény, úgyhogy megnéztük, melyikkel éri meg leginkább...

Egy heted van még, hogy lecsapj a Fundamenta akciójára!

2017. 11. 09.

Nem fordul elő túl gyakran, hogy egy lakástakarékhoz olyan kedvezmény társuljon, amiért nem kell igénybe venni más terméket. A Fundamenta kamatbónusz akciója ilyen, viszont november 16-áig érvényes csak. Ha nem...

Ezekre a buktatókra figyelj a 0 forintos bankszámláknál!

Ingyenes számlavezetést, ingyenes bankkártyát, és ingyenes utalásokat biztosít a bankszámlád, mégis költséggel terhelnek? Mutatjuk, miből adódhat a nem várt kiadás! A számlavezetés ingyenes, de mégis van egy havidíj Több banknál...

Blogajánló

  • alapblog

    Párbeszéd a gazdaságról 9.

    Újraindítjuk az MNB-vel és az Inforádióval közös, Párbeszéd a gazdaságról című sorozatunkat. Az első adást ma este hallgathatják meg az Inforádión, 19.00 órai kezdettel. Ebben...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.