MNB alapkamat 0.90 % EKB alapkamat 0.00 % REGISZTRÁCIÓ

Ilyen jól még nem indult egy hétfő – Több tízezer forintot ér, ha most lépsz!

  • 2017.11.20.
  • szerző: bankmonitor.hu

A Bankmonitor története során először tartja meg a fekete péntek mintájára a Money Monday akcióját, ami azt jelenti, hogy ha valaki ma adja le érdeklődését valamely promócióban résztvevő termékre, akkor ahhoz soha nem látott ajándékot kap. Mindenki megtalálhatja a saját számítását, hiszen van speciális ajánlatunk bankszámlára, lakástakarékra, lakáshitelre, személyi kölcsönre és önkéntes nyugdíjpénztárra is.

Hagyományosan november végén szokták megtartani a fekete pénteket, ami arról híres, hogy igazán nagy akciókat lehet kifogni, aki azon a napon vásárol. Ebben az évben a fekete péntek november 24-ére esik, viszont mi a Bankmonitornál úgy döntöttünk, hogy nem kell eddig várni, és már aki a mai napon (november 20-án) leadja az érdeklődését egy promócióban lévő termékre, az soha nem látott kedvezményben részesül.

Gyakran előfordul, hogy egy-egy termékre adunk kisebb-nagyobb kedvezményt, azonban még korábban nem fordult elő, hogy egy nap erejéig összesen öt termékre is elérhető legyen nagyobb akció. Ha megnézzük, akkor a bárki által teljesíthető feltételek esetén 10-50 ezer forint közötti Erzsébet utalvány a nyeremény.

Ráadásul a kapott ajándék értéke többszörözhető. Például, ha valaki az akciós lakástakarék szerződésből többet is köt, akkor az ahhoz társított 30 ezer forintos utalvány is többszöröződni fog. Így az, aki már tervezte a számla nyitását, és több szerződésben gondolkozik, az Erzsébet utalvány formájában kiemelkedően nagy nyereményt is kaphat.

De a többi négy terméknél is hasonló logika érvényesül, a részletekért érdemes az oldalon tájékozódni vagy egy kollégánkkal felvenni a kapcsolatot.

Az alábbi linkekre kattintva az ajánlatokat részletesebben is áttanulmányozhatja:

Bármilyen kérdése is lenne az akcióval kapcsolatban, adja le érdeklődését az alábbi oldalon, és megkeressük!

 

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

Szakértői cikkek

Vállalatfinanszírozási hírek

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.