loading

Már online is igényelhető a Babaváró hitel, ellenőrizhető a jogosultság

A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet ellenére dübörög a Babaváró: a Bankmonitor szakértőinek tapasztalata az, hogy továbbra is sok fiatal házaspár adja le a kérelmét. Érthető, hiszen ahhoz, hogy a Babaváró a futamidő végéig kamatmentes legyen, még a baba születése előtt alá kell írni a kölcsönszerződést, ezért a gyermeket várók lépéskényszerben vannak. Számukra mutatunk egy lehetőséget. Szerző: Süle-Szigeti Bulcsú

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a babaváró hitel kalkulátorunk.

A Babaváró hitelt felvenni szándékozó fiatal párok nehéz helyzetben vannak, hiszen egyrészről szeretnék kihasználni a rendelkezésre álló lehetőséget, másrészről több helyen is falakba ütközhetnek. Például több tízezer idénre tervezett esküvő megtartása vált nehézkessé (vagy lehetetlenült el) technikai okokból: most igen nehéz anyakönyvvezetőt találni, sok önkormányzat limitálja a polgári szertartás vendégeinek létszámát, a lagzi pedig értelemszerűen szóba sem jöhet. Ilyen körülmények között érthető, hogy aki csak teheti, inkább elhalasztja a házasságkötés időpontját, de sok fiatal pár számára a születendő gyermek érkezése miatt ez nem alternatíva.

Előfordulhat tehát olyan szituáció, amikor minden egyes nap számít, vagy csupán jól jönne, ha eggyel kevesebb tényező miatt kellene aggódni. Ilyenkor jelenthet segítséget, ha legalább a Babaváró hitel igénylése körül minden rendben halad. Akik az eddigiek alapján magukra ismertek, most fellélegezhetnek, mert az alábbi lehetőség kifejezetten nekik szól.

3 napon belül megtörténhet a folyósítás

2020. január 1. óta a Bankmonitor segítségével már online, sorban állás nélkül is elérhető a Babaváró hitel, melynek folyósítása akár 3 napon belül megtörténhet. A szolgáltatás ingyenes, és (a szerződés aláírását kivéve) teljes egészében az interneten keresztül zajlik, így felesleges találkozások sincsenek. Az online Babaváró hitelt az Erste Bank kínálja a Bankmonitor ügyfelei számára egy gyorsított, kényelmes és biztonságos folyamat keretein belül.

Hogyan lehet online Babavárót igényelni?

Mi a teendő, ha online szeretnénk Babavárót igényelni? Legelső lépésként azt érdemes ellenőrizni az erre szolgáló kalkulátor segítségével, hogy biztosan jogosultak vagyunk-e a Babaváró hitelre. Amennyiben igen, akkor a következő lépés annak ellenőrzése, hogy az igazolt jövedelmünk alapján mekkora összeget ad számunkra a bank. A Babaváró hitel bár akár 10 millió forint is lehet, a maximális összeghez a bankok megfelelő nagyságú jövedelmet várnak el. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az Erste Online Babaváró esetében a jövedelemvizsgálat és az adható összeg meghatározása egyaránt online, személyes találkozó nélkül lehetséges.

Ezután következik a kapcsolatfelvétel és a hiteligényléshez szükséges dokumentumok benyújtása, ami ugyancsak online történik, így az otthon kényelméről (vagy inkább fogságáról) sem kell közben lemondanunk. A Bankmonitor oldalán bejelentkezve, a „Pénzügyeim” menüpont alatt később minden lépés nyomon követhető. A bank a beküldött információk alapján teljes körűen elbírálja a hitelkérelmet, a döntés eredményéről pedig szintén online értesülünk.

Ha a szükséges dokumentumok hiánytalanul feltöltésre kerültek és a bank mindent rendben talált, akkor akár 3 napon belül sor kerülhet a szerződéskötésre és a hitelösszeg folyósítására.

Babaváró hitel kalkulátor
step-1
Házasok vagytok a pároddal?
Ez a férfi első házassága?
Ez a nő első házassága?
Van gyermeketek? Közös és nem közös is számít.
Mindkettőtöknek van magyar lakcíme?
Az utolsó 180 nap TB jogviszony magyar alkalmazotti, vállalkozói jogviszonyból származik?
Van az állami adóhatóságnál köztartozása? (pl. adótartozás)
Ft
Szerepel bármelyik fél a KHR (BAR) listán?
Add meg, milyen havi jövedelmekkel rendelkezik a háztartásod!
Ft
Típus Összeg
Ft
Ft
Érdekel a gyorsított, digitális Babaváró opciónk?
Erste Online Babaváró
 • FOLYÓSÍTÁS AKÁR 3 NAP ALATT
 • NINCS FELESLEGES BANKI TALÁLKOZÓ -
  Csak szerződéskötésre kell bemenned
 • ÜGYINTÉZÉS OTTHONRÓL -
  Töltsd fel a szükséges dokumentumokat és értesülj minden döntésről a Bankmonitor Pénzügyeim felületen
 • DÍJMENTES
A számodra elérhető Babaváró hitel részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
 • Mennyi a számodra elérhető hitel összege?
 • Mekkora lesz a havi törlesztés?
 • Miben térhetnek el egymástól az egyes bankok?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a számodra elérhető Babaváró hitel részleteit e-mailben.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsítsd fel igénylésed!
Tötsd ki adatbekérőnket
ONLINE
és kerüld el a banki sorban állást!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Babaváró kalkulátor eredményét elküldtük a megadott email címedre.
Ha nem érkezik meg a kalkuláció néhány percen belül, ellenőrizd leveleződ „spam” vagy „levélszemét” mappáját is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Bankmonitor

 

 

Szakértői cikkek
Kapcsolódó tartalmak
10 dolog, amit sok csok igénylő rosszul tud

A csok - családi otthonteremtési kedvezmény - remek lehetőség a családoknak, hiszen három gyermekre akár 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást jelenthet. Ráadásul igényelhető mellé a szuperolcsó csok lakáshitel...