loading
Hírdetés

Megtörtént a lehetetlen: olcsóbban kaphatsz hitelt, mint a Magyar Állam!

Bankmonitor
szerző: Bankmonitor

Sok szempontból történelmi pillanatokat élünk most. A koronavírus okozta válság kemény tűzijátékot okoz a pénzügyi piacokon is. És akkor lássuk a korábban hihetetlen fejleményt: ma a magyar 10 éves államkötvények kamata (precízebben fogalmazva hozama) 3,3%, ezzel szemben a legjobb lakáshitel ajánlat 10 éves futamidőre, fix kamatozással 3,14%. Mindez azt jelenti, hogy ingatlan fedezet mellett olcsóbban vehetünk fel hitelt, mint a magyar állam.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a lakáshitel kalkulátorunk.

Természetesen számtalan fontos kiegészítő információt is meg kell említenünk:

1. Az említett lakáshitel kamatszint prémium jövedelemmel érhető el (400 ezer Ft/hó összesített családi jövedelem).

2. Jelen körülmények között a lakáshitelezés folyamata várhatóan érdemben lelassulni fog.

Fontos tanács: bármit is hoz a csillagok együttállása ma, vagy holnap, rendkívüli időket élünk, így minden pénzügyi döntést kétszeresen át kell gondolni (a hitelfelvételt különösen).

Az aktuális lakáshitel kínálatot komplex lakáshitel kalkulátorunkkal érdemes áttekinteni.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék:
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés
Hírdetés