Betöltés

Megújul az MKB Bank – Mire érdemes figyelni? (x)

szerző: Bankmonitor.hu
2018-06-20

Az MKB Bank Zrt. új informatikai rendszer használatára áll át, amely kizárólag a Bank tervezett, időszakos informatikai leállásával valósítható meg. Az informatikai leállás időtartama: 2018. június 29. (péntek) 17:45 órától 2018. július 5. (csütörtök) 08:00 óráig tart.

Az informatikai leállás időtartamán belül,

  • a 2018. június 29-e (péntek) 17:45 órától, 2018. július 1-je (vasárnap) 24:00 óráig, valamint a 2018. július 5. (csütörtök) 00:00 órától 08:00 óráig tartó időtartamokban a Bank elektronikus rendszerein ütemezett karbantartási és fejlesztési munkálatokat végez,
  • július 2. (hétfő), 2018. július 3. (kedd), és 2018. július 4. (szerda) napokon a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény 286. § (1) bekezdés c) pontja szerinti, könyvelési és pénztári szolgáltatásokra kiterjedő bankszünnapot tart. A bankszünnappal érintett napokon a Bank fiókjai zárva tartanak.

Az informatikai leállás időtartama alatt a Bank pénzügyi és befektetési szolgáltatásai, a bankkártya szolgáltatás kivételével, sem személyesen, sem elektronikus csatornákon, sem a TeleBANKár ügyfélszolgálaton keresztül nem lesznek elérhetők.

A Bank által kibocsátott bankkártyák vásárlásra és ATM-ből történő készpénzfelvételre, a korábban letöltött és telepített MKB Pay szolgáltatás pedig vásárlásra, a leállás időtartama alatt is használhatók a bankszámla, illetve a hitelkártya számla fedezetének összegéig. A Bank a bankkártya letiltás lehetőségét is biztosítja.

Fizetési és egyéb megbízások

  • elektronikus csatornán június 29. (péntek) 17:45-ig,
  • bankfiókban személyesen június 29. (péntek) 15:00 óráig nyújthatóak be.

Ezt követően, fizetési és egyéb megbízások legközelebb – elektronikus úton és személyesen egyaránt – 2018. július 5. (csütörtök) 08:00 órától nyújthatóak be.

Bankfiókjaink nyitvatartási rendje:

Kérjük Ügyfeleinket, hogy pénzügyi tranzakcióikat időzítsék az informatikai leállás időtartamát megelőző, vagy azt követő időszakra, illetve az eddig megszokott banki ügymenetük tervezése során vegyék figyelembe az informatikai leállásból adódó, időszakos változásokat.

 Jelen tájékoztatásunk nem teljes körű, ezért kérjük, hogy olvassa el az Ügyfeleinknek korábban megküldött, az Átállással kapcsolatos hivatalos írásbeli tájékoztatóinkat.

 A további tudnivalókról részletes tájékoztatást kaphat bármely bankfiókunkban és a www.mkb.hu/megujulas honlapon illetve a folyamatosan működő Telebankár ügyfélszolgálaton, melyet lakossági ügyfeleink a 06 80 333 660-as telefonszámon, vállalati ügyfeleink a 06 80 333 770-es telefonszámon érhetnek el. Külföldről hívható ügyfélszolgálati telefonszámunk: 36 (1) 373-3333.

Biztosíthatjuk Ügyfeleinket, hogy Bankunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az Átállás a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon számukra. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, megértésüket köszönjük!

MKB Bank Zrt.

(x)

Címkék:

Szakértői cikkek

Befektetésekről érthetően

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.