Napok vannak hátra a Fundamenta nagy dobásából!

Napok vannak hátra a Fundamenta nagy dobásából!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2017-11-13 Frissítve: 2021-07-01
 

A lakástakarékokhoz gyakran kötődnek akciók, viszont ezek jellemzően valamilyen más termék igénybevétele esetén érhetők el. A Fundamenta kamatbónusz akciója viszont nem ilyen, azonban a legfeljebb 12 ezer forintos pénzügyi előnyhöz csütörtökig szerződést kell kötni. Nézzük a legfontosabbakat!

Bármennyire is szereted a kedvezményeket, azok jellemzően csak korlátozott ideig érhetők el. Ilyen a Fundamenta esetében a kamatbónusz akció, ami úgy szól, hogy az első éves befizetéseidre a betéti kamaton felül még 9% bónuszt fizetnek. Az akció november 16-án jár le, vagyis most csütörtökig le kell szerződni, hogy a kedvezménnyel élhess.

A feltételek között szerepel, hogy a havi megtakarítás összege elérje a 19 900 forintot, ekkor jár a 9% extra kamat. A maximális kedvezmény 12 ezer forintos lehet, ha egyösszegű befizetést választasz, azonban ha havi 20 ezer forintot fizetsz be, akkor egészen pontosan 10 765 forint üti a markodat.

A Fundamenta ezt az összeget külön tartja nyilván, arra kamatot és kamatos kamatot nem fizet. A kamatbónuszhoz a kiutaláskor tudsz hozzáférni, így megkövetelik, hogy idő előtt ne szűnjön meg a szerződés. Általában az ember így indul neki az LTP-megtakarításnak, így csak arra kell figyelned, hogy ehhez tartsd is magad.

Érdemes tudnod, hogy már korábban példaként megnéztük a 4 éves lakástakarék szerződéseket és akkor a Fundamenta foglalata el az első helyet a felhasználható megtakarítási összeg alapján. A Bankmonitoron keresztül kötött szerződésekre is érvényes kamatbónusz akció, ami erre az előnyre tesz még rá egy lapáttal.

Nézd meg lakástakarék kalkulátorunkat és válogass az ajánlatok között. A Bankmonitor munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre bármilyen kérdés esetén, és ha úgy döntesz, akkor a szerződéskötésben is segítenek.

Hirdetés

Magyarország összes lakástakarék ajánlatát azonnal összehasonlíthatod a Lakástakarék kalkulátorunkkal. De itt nem állunk meg: Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors, munkaidőn kívüli ügyintézés és szerződéskötés.

Hirdetés