szÉPÍTŐK - TV2 szombat 12:15

A műsor egésze az ingatlanpiaci szegmenstől kezdve a lakás vásárlás, felújítás, építésen át, a kerttervezésen keresztül a lakberendezésig hasznos tippekkel, ötletekkel, praktikus tanácsokkal kíván segíteni a nézőknek, hogy ne csak egy lakást, ingatlant, hanem valójában otthont találjanak maguknak. Lakásvásárláskor számos ponton lehet nyerni és veszíteni nagy összegeket. Mit kell megnézni, mire kell figyelni, hogyan kell jól választani? Mi minden kérdésre találunk megoldást!

A videó indításához kattints a képre!

Nulla lakáshitel kamat? – Megmutatjuk, hogyan!

 

Lakástakarék pénztári szerződéssel akár 0-ra vagy 0 közelbe tudjuk leszorítani a lakáshitelünk kamatát, mindez az állami támogatásnak köszönhető. Mivel a lakástakarék felhasználható lakáshitel előtörlesztésre is így:

  • csökkenthetjük a törlesztőrészletünket
  • rövidíthetjük a futamidőt
  • ezáltal összességében csökken a kamatszint

A legrövidebb lakástakarék megtakarítási idő 4 év, így a hitellel egyidejűleg indított lakástakarék-pénztári szerződés esetén leghamarabb 4 év múlva van lehetőség betörlesztésre. Fontos, hogy bármikor elindítható a lakástakarék szerződés, akár már hitelfelvétel előtt is.

Ha tovább olvasnál a témában itt megteheted: Bankmonitor – Lakástakarék

Ha szeretnél többet megtudni a lakástakarék pénztári konstrukcióról, add meg elérhetőségeidet és kollégánk hamarosan visszahív.

Lakástakarék szerződést szeretnék.

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!