Többet is elvárhatunk hitelkártyánktól (X)
Hirdetés

Cikk2014-03-18
 

Bármennyire is meglepőnek tűnik, de körültekintő hitelkártya használattal azt is elérhetjük, hogy a bank pénzt térít vissza költéseink után, illetve spórolhatunk is. Ezt sokan tudják, azonban, hogy a hitelkártyánk mellé milyen exkluzív szolgáltatásokat kaphatunk, már nem feltétlenül nézzük meg a választás során. A CIB MasterCard Gold kártyája számos különleges előnyt biztosít tulajdonosa számára.

A
bankkártya-használat egyre elterjedtebb a készpénzes fizetéssel szemben, azonban a hitelkártya előnyeit már jóval kevesebben használják ki. Egy hagyományos bankkártya a folyószámlán elhelyezett összeg erejéig használható.
Hitelkártyával azonban a hitelkeret erejéig bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhatunk, hiszen nem a saját pénzünket, hanem a személyre szabott hitelkeretünket költjük, melynek összege a havi jövedelmünket is meghaladhatja. A
CIB Gold hitelkártyájával még ennél többet is kaphatunk, exkluzív, egyedi szolgáltatásokat, amelyről nem is gondolnánk, hogy nem kell külön díjat fizetnünk, azokat díjmentesen élvezhetjük.


A számos plusz szolgáltatás között mindenki megtalálhatja a számára leghasznosabbat.

A CIB Gold kártyák exkluzív szolgáltatásai

kartya20140303

További információ:
www.cib.hu/cibgoldTHM: 42,15%A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. Jelen tájékoztatás nem teljes körű. 
kartyalinkkepv2_20140303

Hirdetés