Betöltés

Többet is elvárhatunk hitelkártyánktól (X)

szerző: Bankmonitor.hu
2014-03-18

Bármennyire is meglepőnek tűnik, de körültekintő hitelkártya használattal azt is elérhetjük, hogy a bank pénzt térít vissza költéseink után, illetve spórolhatunk is. Ezt sokan tudják, azonban, hogy a hitelkártyánk mellé milyen exkluzív szolgáltatásokat kaphatunk, már nem feltétlenül nézzük meg a választás során. A CIB MasterCard Gold kártyája számos különleges előnyt biztosít tulajdonosa számára.

A
bankkártya-használat egyre elterjedtebb a készpénzes fizetéssel szemben, azonban a hitelkártya előnyeit már jóval kevesebben használják ki. Egy hagyományos bankkártya a folyószámlán elhelyezett összeg erejéig használható.
Hitelkártyával azonban a hitelkeret erejéig bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhatunk, hiszen nem a saját pénzünket, hanem a személyre szabott hitelkeretünket költjük, melynek összege a havi jövedelmünket is meghaladhatja. A
CIB Gold hitelkártyájával még ennél többet is kaphatunk, exkluzív, egyedi szolgáltatásokat, amelyről nem is gondolnánk, hogy nem kell külön díjat fizetnünk, azokat díjmentesen élvezhetjük.


A számos plusz szolgáltatás között mindenki megtalálhatja a számára leghasznosabbat.

A CIB Gold kártyák exkluzív szolgáltatásai

kartya20140303

További információ:
www.cib.hu/cibgoldTHM: 42,15%A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. Jelen tájékoztatás nem teljes körű. 
kartyalinkkepv2_20140303

Címkék:

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Trükkök, melyekkel a nyaraláson is ezreket spórolhatsz!

2018. 07. 05.

Akik külföldön töltik a nyaralásukat, azok szerencsésnek mondhatják magukat, de ha nem figyelnek a cikkünkben felsorolt származékos költségekkel, akkor könnyedén tízezrek csúszhatnak ki a kezükből. Most különösen érzékeny a téma,...

Sokan megtanulhatták, milyen a bankkártya nélküli lét!

2018. 06. 04.

Tízezrek életét keserítette meg egy technikai hiba pénteken, ugyanis a Visa kártyákkal világszerte nem lehetett fizetni órákig (péntek késő délutántól szombat reggelig), megoldásként  az ATM-es készpénzfelvétel vagy egy alternatív (nem-Visa)...

Blogajánló

  • alapblog

    FANG: az évtized sztárbefektetései

    Legyőzhetetlen technológiai részvények? Bár az amerikai részvények általánosságban is szárnyalnak az elmúlt években, a FANG-részvények kiemelkednek a piacon. Bátran állíthatjuk, hogy a FANG-részvények, vagyis a...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.