Többet is elvárhatunk hitelkártyánktól (X)

 • 2014.03.18.
 • szerző: bankmonitor

Bármennyire is meglepőnek tűnik, de körültekintő hitelkártya használattal azt is elérhetjük, hogy a bank pénzt térít vissza költéseink után, illetve spórolhatunk is. Ezt sokan tudják, azonban, hogy a hitelkártyánk mellé milyen exkluzív szolgáltatásokat kaphatunk, már nem feltétlenül nézzük meg a választás során. A CIB MasterCard Gold kártyája számos különleges előnyt biztosít tulajdonosa számára.

A
bankkártya-használat egyre elterjedtebb a készpénzes fizetéssel szemben, azonban a hitelkártya előnyeit már jóval kevesebben használják ki. Egy hagyományos bankkártya a folyószámlán elhelyezett összeg erejéig használható.
Hitelkártyával azonban a hitelkeret erejéig bármikor, akár hó végén is szabadon vásárolhatunk, hiszen nem a saját pénzünket, hanem a személyre szabott hitelkeretünket költjük, melynek összege a havi jövedelmünket is meghaladhatja. A
CIB Gold hitelkártyájával még ennél többet is kaphatunk, exkluzív, egyedi szolgáltatásokat, amelyről nem is gondolnánk, hogy nem kell külön díjat fizetnünk, azokat díjmentesen élvezhetjük.


A számos plusz szolgáltatás között mindenki megtalálhatja a számára leghasznosabbat.

A CIB Gold kártyák exkluzív szolgáltatásai

kartya20140303

További információ:
www.cib.hu/cibgoldTHM: 42,15%A feltüntetett THM-érték számítása 750 000 forint hitelkeret és 3 éves futamidő figyelembevételével történt. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül. Jelen tájékoztatás nem teljes körű. 
kartyalinkkepv2_20140303

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Facebook: nehéz idők jönnek

  Legalábbis ezt árazza a piac a négy éve legnagyobb áreséssel több havi mélypontra: a szabályozó hatóságok szívózni fognak a céggel a kezében lévő hatalmas adattömeg...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.