Betöltés

Hogyan működik egy bank?

szerző: Bankmonitor.hu
2012-03-26

A bankok a pénz áramlását biztosítják a gazdaságban, kissé leegyszerűsítve a nélkülözhetetlen vérkeringést. Ezen szerep betöltéséhez a megtakarításokkal rendelkezőktől (jellemzően) bankbetét formájában összegyűjtik a pénzt és kamatot fizetnek érte, majd ezt a pénzt hitelek formájában kihelyezik azon vállalkozásokhoz, magánszemélyekhez, akiknek erre szüksége van beruházások vagy lakásvásárlás miatt.

Nálunk megtalálhatod a legtöbb bankbetétet, amelyek közül kalkulátorunk segítségével tudsz választani.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankbetét
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

 

Ha érdekelnek a hitel konstrukciók vagy más termékek, akkor válassz a fenti menüsorban a kalkulátorok közül!

2 Hozzászólás
 1. Sajti szabolcs

  Jonapot hagy kerdezem mar hogy mukodik eza bank monitor?

  1. Bankmonitor

   Kedves Szabolcs,

   A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal, ahol több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása végezhető el a különböző kalkulátorok révén, valamint elérhetők szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért.
   A Bankmonitor kapcsolatban áll a pénzintézetekkel, így a tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtani tud a szerződéskötéshez. Ez a szolgáltatás ingyenes, a Bankmonitor bevétele a bankoktól származik.

Nem lehet hozzászólást írni.

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Mi az a befektetési alap?
Miért kell megtakarítani?
Blogajánló
 • alapblog Ez+az

  Egy finn befektető 16 hotelt épít a 22-es katari foci vb-re, és mind úszó hotel lesz. A vb után, amikor bezuhan a kereslet, simán el... The post Ez+az appeared first on alapblog.

 • Lakásfókusz Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.