Hirdetés
Megtetszett a pozíció? Mindig keressük a profi kollegákat, küldd el a jelentkezésed még ma!
IT
hibrid munkavégzés

IT Tesztelő

Van tapasztalatod manuális tesztelésben? Jól ismered az IT rendszerek felhasználói felületét? Szereted a munkádat precízen és tervezetten végezni? Érdekel az automatizált tesztelés és nem idegenek Számodra a Playwright vagy Selenium fogalmak? Szeretnél egy motivált, fiatalos, lendületes és összetartó csapat tagja lenni? Szeretnéd tudásodat egy Fintech cégnél kamatoztatni? Akkor gyere Magyarország legnagyobb független banki közvetítőjéhez, a Bankmonitorhoz!

Piacvezető cég révén a szektor digitális átalakulásának élvonalában vehetsz részt és a legújabb technológiák segítségével profi szakemberekből álló csapatunkkal dolgozhatsz együtt az ügyfelek komplex pénzügyi megoldásain.

Milyen főbb feladatok várnak rád?

  • Az üzleti elemző kollégák által az IT rendszereinken végzett manuális tesztelési feladatok elvégzése, továbbá ezen kollégák és az IT közötti együttműködés javítása annak érdekében, hogy a manuális tesztelési feladataid hatékonyan végezhetőek legyenek.
  • Teszt tervek, teszt-lefedettségi tervek, ekvivalenciapartíciók készítése, dokumentációja, illetve a manuális tesztelési feladatok, illetve a megismert termékek és funkciók alapján a maximális teszt lefedettség és minimális karbantartási költség érdekében.
  • End to end UI teszt automatizációs rendszer (Playwright / Selenium) bevezetése, amely lehetőséget biztosít akár kódolás nélküli (no-code / low-code / record-replay) tesztek készítéséhez, futtatásához és elemzéséhez is.
  • A termékek szempontjából üzletileg kritikus tesztesetek meghatározása az üzleti elemzők segítségével, majd ezen tesztek elkészítése és automatizálása, a fejlesztőkkel történő egyeztetés, a CI/CD rendszerbe történő teszt-bekötés.
  • A hibát jelző tesztek elemzése, javítása, illetve pozitív hiba esetén az IT kollégákkal történő egyeztetés és hibajavításban történő segítségnyújtás.
  • Az informatikai rendszerek manuális és ismételhető tesztelhetőségének javítása érdekében javaslattétel és aktív közreműködés a projektek tervezésekor és kivitelezésekor.

Jelentkezz, ha:

  • Minimum 3 évet dolgoztál manuális tesztelőként IT rendszerek felhasználói felületének (frontend) tesztelésével, és
  • Minimum 1 évet dolgoztál automatizált teszteléssel (akár no-code alapú – pl Testim, akár kód alapú – pl Playwright / Selenium),
  • Nem esik nehezedre manuálisan tesztadatokat rögzíteni, azt pontosan, tervezetten és magas lefedettséggel végzed,
  • Érdekel és motivál a tesztautomatizáció

Mit kínálunk számodra?
📱 Megismerheted egy élvonalbeli Fintech cég működését,
💰motiváló juttatási csomagot biztosítunk neked (év végi teljesítmény bónusz, prémium egészségbiztosítás
🏘 hibrid munkavégzés lehetőségét (3 irodai nap, 2 nap home office),
💻megkapsz minden munkavégzéshez szükséges eszközt,
🍻rendszeres céges rendezvényeken, szakmai tréningeken, workshop-okon, csapatépítő programokon vehetsz részt,
🐶 végül pedig kiváló megközelíthetőségű, kutyabarát irodánkban ingyen kávé áll a rendelkezésedre minden nap.

Küldd el a jelentkezésed
Legfeljebb 5 MB méretben PDF, DOC vagy DOCX formátumban
Iratkozz fel hírlevelünkre

Csatlakozz te is a több mint 160 000 feliratkozott olvasónkhoz és értesülj elsők között a gazdasági hírekről és a legjobb pénzügyi ajánlatokról.

Hirdetés