LAKÁSHITELT KERESEL?

Jó helyen jársz!

Lakáshitel felvenni sosem egyszerű, jó lakáshitelt találni pedig még nehezebb. Ha próbáltad már összehasonlítani és kiválasztani a legjobb ajánlatot a hazai bankok több száz lakáshiteléből, akkor ez számodra sem titok.

Mi a Bankmonitornál azon dolgozunk, hogy ezt bonyolult és frusztráló feladatot egyszerűvé és áttekinthetővé tegyük számodra.

HOGYAN SEGÍTÜNK NEKED?

  • Megválaszoljuk minden eddig felmerült lakáshitel kérdésedet
  • Miután megismertük az élethelyzetedet és igényeidet, segítünk kiválasztani a számodra legjobb hitelt
  • Ha szeretnéd, elindítjuk a hiteligénylési folyamatot és segítünk akár a teljes hitelügyintézésben, mindezt TELJESEN INGYENESEN (ez meg hogyan lehet?)

Jól hangzik ugye? Akkor ne habozz tovább, add meg az elérhetőségeidet és visszahívunk 24 órán belül!

Válaszokat adunk a legfontosabb lakáshitel kérdésekre!

  • Támogatott hitelt, vagy piaci hitelt válasszak?
  • Drágább, de biztonságos, vagy olcsóbb, de változó kamatozású hitelt válasszak?
  • Mennyibe kerül, ha a futamidő előtt vissza szeretném fizetni a hitelt?
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

KIK FOGNAK SEGÍTENI NEKED?

Miután elküldted az érdeklődésedet a Bankmonitor valamelyik lakáshitel szakértője fogja felvenni veled a kapcsolatot.

Szakértőink speciálisan csak a lakáshitelezés területével foglalkoznak és éves szinten több száz sikeres hitelügyletet intéznek személyesen. Lakáshitel területen szerzett kombinált tapasztalatuk több mint 100 év, ezért biztos lehetsz benne, hogy nincs olyan kérdés, amivel ne találkoztak volna már korábban.

Ismerik az apróbetűs részt, így időben figyelmeztetni fognak, hogy elkerüld a buktatókat és a számodra legjobb hitelt vedd fel.

TELJESEN INGYEN? TÉNYLEG?

Tényleg. 🙂 Joggal merül fel benned a kérdés, hogy hogyan éri ez meg nekünk, miből van bevételünk, ha a segítségünkért nem kérünk tőled pénzt.

A Bankmonitor minden nagyobb hazai bankkal kötött olyan megállapodásokat, melyek szerint a bankmonitor.hu oldalunkon lakáshitel iránt érdeklődő felhasználóinkat – természetesen csak a hozzájárulásukat követően – közvetíthetjük a kiválasztott bank felé.

Ezért a tevékenységért a bank jutalékot fizet számunkra. Mivel minden nagyobb bankkal szerződésben állunk, teljesen függetlenül tudunk javaslatot tenni számodra, te pedig biztosan a legjobb ajánlatot fogod kapni úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül.

Reméljük sikerült meggyőznünk róla, hogy a legjobb döntést akkor hozhatod, ha a segítségünket kéred. Akkor nincs más hátra, mint leadnod az érdeklődésedet, lakáshitel specialistáink pedig hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

Ha mégsem sikerült meggyőznünk, akkor kérjük írd meg kérdéseidet, fenntartásaidat a bankmonitor@bankmonitor.hu email címünkre.