xs lakastakarek badge
LAKÁSTAKARÉK AKCIÓ
Lakásvásárlást, felújítást tervezel, vagy meglévő lakáshiteledet szeretnéd visszafizetni?
JÓ HELYEN JÁRSZ!

Lakástakarék akció az Ingatlannet felhasználóinak:
Ingyenes számlanyitás + 20 000 Ft ajándékutalvány a Bankmonitortól 
2016.12.08-ig!


Amennyiben lakásvásárlást, felújítást tervezel a jövőben, vagy meglévő lakáshiteledet szeretnéd gyorsabban visszafizetni, nem érdemes kihagyni a lakástakarékban rejlő alábbi lehetőségeket, amelyekhez most egyedi, több tízezer forint értékű kedvezmény is elérhető!

  • 30%-os állami támogatást (maximum évi 72 ezer forintot) kapsz a havi befizetéseid után
  • teljes állami garancia a megtakarításaidra
  • 0% Kamatadó, 0% EHO
  • 11% feletti garantált éves hozam (4 éves futamidejű, havi 20 ezer forintos lakástakarék szerződés esetén) = 1.250.000 Ft kifizetés szerződésenként

A Bankmonitor lakástakarék AKCIÓ részletei:

Most ingyenesen nyithatsz számlát, ami azonnali 28 000 Ft megtakarítást jelent, vagyis két szerződés esetén összesen 56 000 Ft kedvezményt érhetsz el. Sőt, most egy 20 000 Ft értékű Extreme Digital vásárlási utalványt* is adunk ajándékba! Ez összesen 76 000 Ft pénzügyi előnyt jelent számodra!
*Az akció feltételei:

Amennyiben a bankmonitor@bankmonitor.hu email címre 2016.12.08. - 24:00 óráig elküldöd neved és telefonszámod(a levél tárgya legyen: "Ingatlannet lakástakarék akció"), és legalább 2 db, havi 20 ezer Ft betétösszegű Erste Lakástakarék szerződést kötsz a Bankmonitoron keresztül (2017.01.06-ig), egy 20 000 Ft értékű Extreme Digital vásárlási utalványt adunk ajándékba a szerződéskötést követően. Az akció csak abban az esetben érvényes, ha a megkötött szerződésekre az első havi megtakarítási összeg befizetésre került, a szerződések elindulását az Erste Lakástakarék a Bankmonitor Partner Kft. részére visszaigazolta, valamint a szerződések után járó jutalékot elszámolta. Ennek megfelelően az ajándékutalványt általában a lakástakarék szerződéskötését követő másfél hónap múlva postázzuk az ügyfél címére, vagy előzetes egyeztetést követően átvehető a Bankmonitor 1037 Budapest, Montevideo utca 16/B szám alatti irodájában.

Akár a kedvezményekért jelentkeznél, akár további tájékoztatást szeretnél kérni, küldd el nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu email címre a neved és a telefonszámod! Kollégánk – munkanapokon - 24 órán belül visszahív, és megválaszolja kérdéseidet. Az email tárgyába kérjük írd bele: Ingatlannet lakástakarék akció.

Miért éri meg most lakástakarékot nyitni?

  • 30%-os állami támogatást (maximum évi 72 ezer forintot) kapsz a havi befizetéseid után
  • teljes állami garancia a megtakarításaidra
  • 0% Kamatadó, 0% EHO
  • 11% feletti garantált éves hozam (4 éves futamidejű, havi 20 ezer forintos lakástakarék szerződés esetén)