Hosszútávú lakáscélú megtakarítás családod, gyermekeid számára:

Köss most lakástakarékot és élj akciós ajánlatunkkal:

  • 20 000 Ft visszatérítés Erzsébet utalványban* – így INGYENES lesz a számlanyitásod
  • Ugyanazt a lakástakarékot kapod: 30%-os állami támogatással (maximum évi 72 ezer forintot) – csak jobban megéri Neked
  • Minden szerződéshez odaadjuk az ajándék utalványt (ha 3 szerződést kötsz, akkor 3×20 000 Forint értékű utalványt adunk)
  • Ezt az ajánlatot mi biztosítjuk neked: bankfiókban NEM elérhető

*Kedvezményes számlanyitást biztosítunk és 20 000 Ft értékű Erzsébet utalványt adunk ajándékba, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet és legalább 1 darab, minimum 5 éves futamidejű havi 20 000 Ft-os Erste EgyOtthon 0159 Lakástakarék szerződést kötsz, melynek első havi befizetése a számlanyitási díjjal együtt megtörténik. Amennyiben a szerződések elindulását az Erste Lakástakarék a Bankmonitor Partner Kft. részére visszaigazolta, valamint a szerződések után járó jutalékot elszámolta, az ajándékutalványt postázzuk címedre vagy átveheted irodánkban az első havi megtakarítás, egy havi számlavezetési díj és a számlanyitási díj befizetését követő 2 hónapon belül. Az akció csak az online felületen leadott érdeklődés esetén érvényes illetve más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze!

Tetszik az ajánlat? Vagy van még kérdésed? Visszahívunk!

Érdeklődésed elküldésével semmilyen kötelezettséget nem vállalsz, viszont szakértőnk így megválaszolhatja minden kérdésedet!

Lakástakarék szerződést szeretnék.

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!