Vállalati hitel kereső

Segítünk megtalálni a legjobb hitelt cégednek gyorsan és egyszerűen

millió ft

Melyik bank ajánlatait szeretnéd látni?

kalkulator-bankmonitor

Spórolj időt és pénzt!

 1. A hitelkereső 17 bank ajánlatát hasonlítja össze
 2. Érdeklődésed esetén szakértőnk visszahív
 3. Minden céges hitel feltételét részletesen bemutatjuk
 4. Gyorsítjuk, és gördülékenyebbé tesszük neked az ügyintézést
 5. Minden vállalati hitel mellé ingyenes szakértői segítséget kapsz

Használd a Bankmonitor vállalati hitel keresőjét:

HITELEK KERESÉSE

A céges hitelfelvétel folyamata

1

Kalkuláció


Hasonlítsd össze a bankok ajánlatait, és válaszd ki a számodra legkedvezőbbet.
2

Érdeklődés


Add le érdeklődésed a hitelválasztóban kiválasztott hitelre, szakértőnk hamarosan keresni fog.
3

Ügyintézés


Megválaszoljuk a kérdéseid, segítünk a döntésben, és meggyorsítjuk az ügyintézést.
14
Bank hitele
független összehasonlítással
353
Céges hitel
egyetlen kalkulátorban
 • " Nekem személy szerint biztonságérzetet adott, hogy ilyen alaposan és körültekintően átnéztétek az anyagi helyzetünket, tanácsot adtatok illetve fogták a kezünket az egész folyamat során, emberi nyelvre fordították ami nem volt tiszta stb. Szerintem azzal, hogy a ti segítségetekkel/rajtatok keresztül kerestük meg a bankot gördülékenyebben haladt az ügyintézés is. Illetve köszönöm a mobilitást is. Szerintem nem egyszer volt, hogy munkaidőn kívül kerestünk... :)"

  Márta
 • " Hálásan köszönöm a segítségét! Gyors, pontos, korrekt, megbízható, ügyfélbarát, ezzel tudom jellemezni az Önök ügyintézését. Minden kérdésemre szinte azonnal pontos, kielégítő és biztos forrásból származó választ kaptam. Köszönöm!"

  Mónika
 • " Internetes keresgélés után találtunk rá a bankmonitor.hu-ra. Felvettük a kapcsolatot.Ami nekünk fontos volt:semmi kamu,semmi kisbetű,mindent tudjunk amit kell.ami fontos.mi mennyibe kerül,mikor van meg,mennyi lesz a törlesztő stb... Házhoz jöttek,elmagyarázták,segítettek és ami a lényeg,minden úgy volt ahogy ígérték. MINDENBEN! KÖSZÖNJÜK!"

  László
 • " Ezúton szeretném jelezni, hogy tökéletesen elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással és nagyon örülök, hogy Önöket választottam hitelem intézéséhez."

  Viktória
 • " A bankmonitor.hu-t ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy szakértő, személyre szabott segítséget kapjon a legjobb, számára kedvező ajánlat kiválasztására és aki szeretné, hogy egyetlenegy, profi partner segítségével intézhessen el mindent egészen a hitelszerződés aláírásig. "

  László

Kapcsolódó tartalmak

10 milliós hitel átlagkeresettel? Nem probléma!

2018.02.21

Az alacsony forintkamatoknak hála, ma már átlagkeresettel sem elérhetetlen egy 10 milliós hitel. Azt gondolhatnánk, hogy a törlesztő magas lesz, de a 20 évre felvett hitel havi törlesztője már 53...

Bankváltás: van élet a növekedési hitelen túl

2018.02.09

Sok vállalkozó él abban a tudatban, hogy NHP hitelével (Növekedési Hitel) egyben el is kötelezte magát a hitelt folyósító bank mellett a hitel teljes futamidejére. Hiszen ezt az igen kedvező...

Biztonságban vagyok, ha esnek a részvények?

2018.02.06

A sokak által várt esés hétfőn elérkezett, az amerikai részvények 4,1-4,6%-ot estek. Az esés kapcsán megnéztük, hogy átlagemberként mire számíthatunk. Melyik befektetésemet kell félteni? Nőni fog a törlesztőrészletem? Többek között...