Banki termékek összehasonlítása

Év eleji személyi kölcsön körkép – A legjobb ajánlatok egy helyen

  • 2016-01-20
  • szerző: bankmonitor

A személyi kölcsönök iránt mindig óriási a kereslet. Nem csoda, hiszen meglehetősen gyorsan pénzhez juthatsz. Nem kell ingatlanfedezetet biztosítanod, nincs hosszadalmas hitelbírálat. Ráadásul ma már a legtöbb banknál fix kamattal juthatsz a hitelhez. Megnéztük melyik banknál milyen kamatra kaphatsz most személyi kölcsönt.

Mit kínálnak most a bankok?

Egy millió forint igénylése esetén – 6 éves futamidőt választva a következő személyi kölcsön ajánlatok közül válogathatsz. Csak azokat a termékeket gyűjtöttük össze, ahol kötött cél nélkül igényelhetsz személyi kölcsönt.

Ahogy az a fenti táblázatból is jól látszik, a személyi kölcsönök meglehetősen tág kamatszintek közt elérhetőek. Ennek következményeként a törlesztők között, akár 25 százalékos különbség is lehetséges. Egy jó döntéssel, 400 000 forinttal több maradhat a zsebedben.

Más hitelösszeget szeretnél? Kalkulátorunk segítségével megtalálhatod a számodra legjobb hitelt

Legideálisabb esetben már 12% alatti THM-mel is találkozunk, jól lehet a Pátria Takarék termékét csak Budapesten és Pest megyében érheted el és meg kell barátkoznod a 3 hónapos kamatperiódussal is.

Továbbra is előkelő helyen áll a CIB Bank Előrelépő Személyi Kölcsöne, ami méltán kedvelt termék, hiszen a teljes futamidő alatt a decemberi törlesztőket elengedi a bank.

Nem okoznak csalódást a Cofidis, Citibank és a Cetelem Bank személyi kölcsönei sem. A Citibanknál azonban ne téveszd szem elől, hogy 1 millió forint személyi kölcsön esetén 25 ezer forint a szerződéskötési díj, amit a jóváhagyott összegből vonnak le.

A Raiffeisen Banknál és az OTP Banknál is online kedvezményt lehet elérni, méghozzá mindkét banknál 2% kamatkedvezményt tehetsz zsebre online igénylés esetén. Sőt! a Raiffeisen Banknál még tabletet is kaphatsz ajándékba.

Az Erste Banknál abban az esetben részesülhetsz kedvezőbb kamatban, amennyiben – ha még nem vagy ügyfele a banknak – vállalod, hogy munkabéred az ott vezetett bankszámlára érkezik.

Az FHB Banknál nem kell megfizetni a folyósítási jutalékot, ami egyébként 1% lenne és a teljes futamidő alatt változatlan törlesztővel számolhatsz.

A K&H Banknál nem elvárás, hogy a munkabéredet oda utaltasd és az aktív bankkapcsolathoz sem ragaszkodnak.

A Budapest Bank Hűség Hitelét már havi 70 ezer forintos jövedelemmel is igényelheted.

Mi alapján válassz?

A válasz egyszerű. Minden részletre figyelj!

  • Sakkozz a futamidővel! Az ideális törlesztő részlet megtalálásához érdemes több futamidőre is kalkulálnod, és úgy dönteni, hogy a havi törlesztési kötelezettség akkor se okozzon nehézséget, ha esetleg csökken a fizetésed.
  • Nézd az induló költségeket! A legtöbb banknál elengedik a szerződéskötési díjat.
  • Tudsz-e adóstársat bevonni? Ha nem elegendő a jövedelmed, gondold át, hogy adóstársat tudsz-e bevonnia hitelbe.

Kérdezz minket! Ha bizonytalan vagy, hogy milyen feltételekkel, mekkora kölcsönösszeget kaphatsz, ne habozz keresni szakértő kollégáinkat!

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.