Banki termékek összehasonlítása

Év eleji személyi kölcsön körkép – A legjobb ajánlatok egy helyen

  • 2016-01-20
  • szerző: bankmonitor

A személyi kölcsönök iránt mindig óriási a kereslet. Nem csoda, hiszen meglehetősen gyorsan pénzhez juthatsz. Nem kell ingatlanfedezetet biztosítanod, nincs hosszadalmas hitelbírálat. Ráadásul ma már a legtöbb banknál fix kamattal juthatsz a hitelhez. Megnéztük melyik banknál milyen kamatra kaphatsz most személyi kölcsönt.

Mit kínálnak most a bankok?

Egy millió forint igénylése esetén – 6 éves futamidőt választva a következő személyi kölcsön ajánlatok közül válogathatsz. Csak azokat a termékeket gyűjtöttük össze, ahol kötött cél nélkül igényelhetsz személyi kölcsönt.

Ahogy az a fenti táblázatból is jól látszik, a személyi kölcsönök meglehetősen tág kamatszintek közt elérhetőek. Ennek következményeként a törlesztők között, akár 25 százalékos különbség is lehetséges. Egy jó döntéssel, 400 000 forinttal több maradhat a zsebedben.

Más hitelösszeget szeretnél? Kalkulátorunk segítségével megtalálhatod a számodra legjobb hitelt

Legideálisabb esetben már 12% alatti THM-mel is találkozunk, jól lehet a Pátria Takarék termékét csak Budapesten és Pest megyében érheted el és meg kell barátkoznod a 3 hónapos kamatperiódussal is.

Továbbra is előkelő helyen áll a CIB Bank Előrelépő Személyi Kölcsöne, ami méltán kedvelt termék, hiszen a teljes futamidő alatt a decemberi törlesztőket elengedi a bank.

Nem okoznak csalódást a Cofidis, Citibank és a Cetelem Bank személyi kölcsönei sem. A Citibanknál azonban ne téveszd szem elől, hogy 1 millió forint személyi kölcsön esetén 25 ezer forint a szerződéskötési díj, amit a jóváhagyott összegből vonnak le.

A Raiffeisen Banknál és az OTP Banknál is online kedvezményt lehet elérni, méghozzá mindkét banknál 2% kamatkedvezményt tehetsz zsebre online igénylés esetén. Sőt! a Raiffeisen Banknál még tabletet is kaphatsz ajándékba.

Az Erste Banknál abban az esetben részesülhetsz kedvezőbb kamatban, amennyiben – ha még nem vagy ügyfele a banknak – vállalod, hogy munkabéred az ott vezetett bankszámlára érkezik.

Az FHB Banknál nem kell megfizetni a folyósítási jutalékot, ami egyébként 1% lenne és a teljes futamidő alatt változatlan törlesztővel számolhatsz.

A K&H Banknál nem elvárás, hogy a munkabéredet oda utaltasd és az aktív bankkapcsolathoz sem ragaszkodnak.

A Budapest Bank Hűség Hitelét már havi 70 ezer forintos jövedelemmel is igényelheted.

Mi alapján válassz?

A válasz egyszerű. Minden részletre figyelj!

  • Sakkozz a futamidővel! Az ideális törlesztő részlet megtalálásához érdemes több futamidőre is kalkulálnod, és úgy dönteni, hogy a havi törlesztési kötelezettség akkor se okozzon nehézséget, ha esetleg csökken a fizetésed.
  • Nézd az induló költségeket! A legtöbb banknál elengedik a szerződéskötési díjat.
  • Tudsz-e adóstársat bevonni? Ha nem elegendő a jövedelmed, gondold át, hogy adóstársat tudsz-e bevonnia hitelbe.

Kérdezz minket! Ha bizonytalan vagy, hogy milyen feltételekkel, mekkora kölcsönösszeget kaphatsz, ne habozz keresni szakértő kollégáinkat!

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérdezz minket