Banki ajánlatok begyűjtése

Bankmonitor

Banki termékek összehasonlítása

Személyi kölcsön kalkulátor

Segítünk megtalálni a legjobb személyi kölcsönt gyorsan és egyszerűen

Hitelösszeg

Ft

Munkaviszony hossza

hónap

Futamidő

év

Havi nettó jövedelem

Ft

kalkulator-bankmonitor

Spórolj időt és pénzt!

 1. A személyi kölcsön kalkulátorral megkeresheted a legjobb hiteleket
 2. Minden kölcsön feltételét részletesen megismerheted
 3. Érdeklődésed esetén szakértőnk visszahív
 4. Gyorsítjuk, és gördülékenyebbé tesszük neked az ügyintézést
 5. Minden érdeklődőnknek ingyenesen segítünk a bankválasztásban

Használd a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátorát:

Így kapod meg a személyi kölcsönt

1

Kalkuláció


Add meg, milyen hitelt keresel, és válaszd a számodra legkedvezőbbet.
2

Érdeklődés


Add le érdeklődésed a választott személyi kölcsönre, és szakértőnk visszahív.
3

Visszahívás


Megválaszoljuk a kérdéseid és megtudhatod, hogy előreláthatólag mekkora hitelre számíthatsz.
4

Átutalás


A szerződést közvetlenül a bankkal kötöd, ahonnan ezután átutalják számodra a pénzt.
13
Bank hiteleinek
független összehasonlítása
24
Órán belül
ingyenes előminősítés
1751
Elégedett ügyfél
aki megkapta a kölcsönt
 • " Nekem személy szerint biztonságérzetet adott, hogy ilyen alaposan és körültekintően átnéztétek az anyagi helyzetünket, tanácsot adtatok illetve fogták a kezünket az egész folyamat során, emberi nyelvre fordították ami nem volt tiszta stb. Szerintem azzal, hogy a ti segítségetekkel/rajtatok keresztül kerestük meg a bankot gördülékenyebben haladt az ügyintézés is. Illetve köszönöm a mobilitást is. Szerintem nem egyszer volt, hogy mukaidőn kívül kerestünk... :)"

  Márta
 • " Hálásan köszönöm a segítségét! Gyors, pontos, korrekt, megbízható, ügyfélbarát, ezzel tudom jellemezni az Önök ügyintézését. Minden kérdésemre szinte azonnal pontos, kielégítő és biztos forrásból származó választ kaptam. Köszönöm!"

  Mónika
 • " Internetes keresgélés után találtunk rá a bankmonitor.hu-ra. Felvettük a kapcsolatot.Ami nekünk fontos volt:semmi kamu,semmi kisbetű,mindent tudjunk amit kell.ami fontos.mi mennyibe kerül,mikor van meg,mennyi lesz a törlesztő stb... Házhoz jöttek,elmagyarázták,segítettek és ami a lényeg,minden úgy volt ahogy igérték. MINDENBEN! KÖSZÖNJÜK!"

  László
 • " Ezúton szeretném jelezni, hogy tökéletesen elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással és nagyon örülök, hogy Önöket választottam hitelem intézéséhez."

  Viktória
 • " A bankmonitor.hu-t ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy szakértő, személyre szabott segítséget kapjon a legjobb, számára kedvező ajánlat kiválasztására és aki szeretné, hogy egyetlenegy, profi partner segítségével intézhessen el mindent egészen a hitelszerződés aláírásig. "

  László

Gyakran ismételt kérdések

 • Kaphatok-e kölcsönt, ha KHR (BAR) listán vagyok?

  A válasz határozottan NEM. Aki aktív státusszal szerepel (rendezetlen hátralékos tartozása van) a KHR-ben (Központi Hitelinformációs Rendszer) nem kaphat személyi kölcsönt. Magánszemély akkor kerül fel erre a listára mint „rosszul fizető adós”, ha hátraléka meghaladja a mindenkori legkisebb minimálbér összegét és ez folyamatosan (több mint kilencven napon keresztül) fennáll. Az adósság rendezését követően még egy éven keresztül passzív státusszal kezelnek ezen a listán. Személyi kölcsönt még ebben az időszakban sem lehet igényelni.

 • Mi alapján érdemes személyi hitelt választani?

  Nem mindig a legolcsóbb a legjobb. Sok helyen találni egyszeri akciókat, de akár jelentős kamatkedvezményt is. Fontos azonban figyelni az apró betűkre is. Könnyen előfordulhat, hogy induló költséget számít fel a bank, vagy munkabért kell érkeztetni, esetleg csekken is lehet fizetni a havi törlesztőrészletet, de ezért már plusz költséget számítanak fel. Nem utolsó sorban pedig ott a bizalom. Hiszen több hasonló ajánlat esetén az érzelmek is szerepet kapnak a döntésben.

 • Mit jelent a THM?

  A teljes hiteldíj mutató (THM) magában foglalja a kamatot, a kezelési költséget és az egyszeri és rendszeres díjakat is. Tehát a THM minden, a bank felé fizetendő költséget tartalmaz. Ez a hitel valódi ára. A THM azonban nem tartalmazza a személyi kölcsön folyósításával nem összefüggő díjakat, mint például késedelmi kamat, biztosítás díja, valamint a futamidő során felmerülő nem rendszeres költségeket, például szerződésmódosítási díjat. A THM nem tükrözi a kamatváltozás kockázatát.

 • Milyen futamidőre érdemes hitelt felvenni?

  Az optimális futamidő megválasztása nem könnyű feladat. A legfontosabb talán, hogy futamidő helyett az ideális törlesztő részletben célszerű gondolkozni. Ha ez megvan, azzal már adott is a válasz a futamidő kérdésére is. Akkor helyes a futamidő megválasztása, ha az így fizetendő havi kötelezettség nem veszélyezteti a családi kasszát.

 • Mekkora a személyi kölcsön induló költsége?

  A kölcsönfelvételhez kapcsolódhatnak olyan egyszeri díjak, amelyek összességében jóval megnövelhetik a hitelfelvétel költségeit. A bankok versenyeznek az ügyfelekért, ezért az induló költségeket zömében elengedik. Célszerű ezért az akciós ajánlatok között is szétnézni.

 • Mi történik, ha nem tudom fizetni a törlesztőt?

  Alapvetően úgy kell megtervezni egy hitelfelvételt, hogy jövedelem kiesés esetén is stabilan lehessen fizetni. Azonban előfordulhat, hogy a törlesztés mégis nehezebben megy. Azt nagyon fontos szem előtt tartani, hogy késedelmes fizetés esetén büntető kamatot kell fizetni, de drágán számolják a felszólító levél díját is. A lehető leggyorsabban fel kell keresni a bankot, jelezni feléjük a nehézséget és a bankkal közösen megoldást keresni. Hitelfedezeti biztosítással ezeket a nehéz helyzeteket meg lehet előzni.

Ha gyorsan pénzre van szükséged

A személyi kölcsön egy jól tervezhető pénzforrás váratlan kiadások esetén, melyhez nem szükséges ingatlanfedezet.

SZEMÉLYI HITELEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Személyi kölcsönnel kapcsolatos cikkek

szemelyikolcsonintro20150616-4

Betemet az adósság halom? Tedd ezt és megoldódnak gondjaid!

2016.09.23

Az adósságrendező kölcsön tulajdonképpen olyan konstrukció, amibe összegyúrhatod meglévő hiteleidet. Kisebb összeg esetén még ingatlanfedezetre sincs szükség! Két legyet üthetsz egy csapásra! Megszabadulhatsz a drága hiteleidtől és csak egy fizetési...

szemelyikolcsonkorkep20160120-7

Pénzre lenne szükséged? Nézzük, miből válogathatsz!

2016.09.08

A személyi kölcsönök iránt mindig hatalmas a kereslet. Nem csoda, hiszen gyorsan pénzhez juthatsz, nem kell ingatlanfedezetet biztosítanod és nincs elhúzódó hitelbírálat sem. Ráadásul ma már a legtöbb banknál a...

37177045 - woman having financial problems

Biztosan buksz a hiteleden, pedig nem kellene…

2016.09.01

Folyamatosan csökkenek a kamatok, olcsóbbak a hitelek… a nap is süt még… Egészen jó kedvünk lehetne hitelfelvevőként, de ekkor hirtelen belebotlottunk egy összefüggésbe: mindegy, hogy magánszemélyként, vagy vállalkozóként vettünk fel...

Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérj ingyenes segítséget szakértőnktől!

Kérdezz minket